Mirror Cam®

Наложен платеж и бърза доставка

Оценяване
4.7/5

Ново 4K сателитно огледало за обратно виждане с висока разделителна способност с навигация, хендсфри и детектор за камера за скорост

Шофирайте безопасно с усъвършенствано записване и мобилно управление, за да защитите колата си, да избегнете щети и да избегнете глоби

проверени отзиви 4,92/5
4.7/5

ОГРАНИЧЕНА ОФЕРТА - 50% ОТСТЪПКА

114,00 лева

внимание! Офертата на специалната цена от 114.00 лв. вместо 229.00 лв. с бърза доставка и наложен платеж важи само за ограничен брой на склад.

Последни 7 налични
7 БРОЯ..

Попълни с твоите данни
Доставяме до вашия дом за 48 часа!

КАМЕРА ЗА АВТОМОБИЛ СЪС СЕНЗОР ЗА ДВИЖЕНИЕ И ЗАПИС

GPS навигатор с Google Maps

Намерете своя път с едно кликване и контролирайте маршрута си на удобния 10-инчов сензорен екран.

Система за свободни ръце, съвместима с всички мобилни телефони

Осъществявайте и отговаряйте на телефонни обаждания при пълна безопасност и със свободни ръце със системата за свободни ръце, която се свързва с вашия мобилен телефон веднага щом влезете офиса на автомобила.

Сензорен екран с нощно виждане

Гледайте 360° панорамни гледки и улавяйте всеки детайл дори през нощта благодарение на напълно антирефлексния 4K екран с висока разделителна способност и 2 камери със сензори.

ЗАПИСВА УДАРИТЕ И ВСИЧКО, КОЕТО СЕ ПРИБЛИЗИ ДО КОЛАТА

Системата за контрол на паркирането активира камерата дори когато автомобилът е неподвижен и записва всеки опит за кражба, сблъсък или сблъсък отзад, докато е паркиран чрез вградената 500 mAh батерия.

СТАЦИОНАРНИ И МОБИЛНИ ДЕТЕКТОРИ ЗА КАМЕРИ

Избягвайте да пилеете пари за глоби и спестете точки от книжката си с безпогрешната система за отчитане на наличието на стационарни и мобилни камери за скорост, която се актуализира автоматично всеки път, когато включите устройството.

Защита и защита при авария или вандалски акт

Благодарение на сензора за сблъсък G-Sensor, в случай на сблъсък с автомобила, устройството съхранява записа, за да гарантира, че най-важното видео доказателство не се губи.

НАШЕТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ВКЛЮЧВА

ПРОВЕРЕНИ ОТЗИВИ НА НАШИ КЛИЕНТИ

5/5
"Много повече от очакваното... пакетът съдържа всичко, както е описано, а огледалото е по-хубаво от рекламираното.“
Биляна А.
5/5
"Обектът пристига у дома в много внимателно опакован, вътре има всичко необходимо за сглобяване. Материалите са отлични, както и покритията. Инсталирах го на Toyota Xilux, кола, която не го прави. Абсолютно има задна видимост и трябва да кажете, че вече е решил много проблеми във фазите на маневриране. Отлично качество за цената."
Николай
5/5
"Според мен това огледало за обратно виждане е брилянтно. Благодарение на камерата мога да видя и запиша всичко, което се случи. Качеството на записите е наистина добро, дори през нощта е впечатляващо. Огледалото, когато е изключено, има много по-голяма яснота отколкото оригиналния, на който седи. Всичко е много лесно за използване, просто включете и пуснете."
Ангел У.

внимание! Офертата на специалната цена от 114.00 лв. вместо 229.00 лв. с бърза доставка и наложен платеж важи само за ограничен брой на склад.

Последни 7 налични
7 БРОЯ..

Попълни с твоите данни
Доставяме до вашия дом за 48 часа!

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Нашият продукт е достъпен само онлайн. Просто попълнете формата с исканите данни и с вас ще се свърже някой от нашите оператори.

Сроковете за доставка обикновено варират между 2 и 3 работни дни. Събота, неделя и всички червени дни не трябва да се считат за работни дни.

Да, за да гарантираме по-голямо удобство и сигурност предлагаме плащане при доставка, можете да платите директно на куриера, когато продуктът пристигне.

Да, в рамките на 14 дни от доставката на продукта можете да се свържете с нас по всяко време на resi@articoliscontati.com, за да поискате възстановяване на сумата и да извършите връщане. Просто ни предоставете вашите данни и ние ще се погрижим за проблема ви незабавно.

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. Facebook is a trademark of Facebook, Inc

ВНИМАНИЕ: продуктите, препоръчани на тази страница, се продават в филиал, така че ние не сме нито производител, нито официален продавач на всеки отделен продукт, който можете да намерите на нашия сайт. Ето защо, за всякакви искания за възстановяване или други проблеми с продукти, поръчани през сайта, винаги се свържете с официалния дилър. Въпреки това, ние ще бъдем на разположение да ви помогнем и подкрепим.