Pro Vision™

Αντικαταβολή Γρήγορη αποστολή

Μέση βαθμολογία 4,87/5
4.7/5

Η τελευταία γενιά καινοτόμων συνταγογραφούμενων γυαλιών με αυτορυθμιζόμενη διαβάθμιση

Αυτορυθμιζόμενοι συνταγογραφούμενοι φακοί με αντιανακλαστική τεχνολογία και μεταβλητή διαβάθμιση που προσαρμόζονται σε όλες τις συνθήκες φωτός.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ - ΕΚΠΤΩΣΗ 50%.

29.00€

Προσοχή! Η προσφορά κάτω του κόστους στα 29,00 € αντί για 69,00 € με γρήγορη αποστολή και αντικαταβολή ισχύει μόνο για αποθέματα σε απόθεμα.

ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΤΗΣΗ, απομένουν μόνο 7 κομμάτια
7 τεμάχια

Συμπληρώστε τη φόρμα με τα στοιχεία σας και κάντε κλικ στο πράσινο κουμπί

Ένα ζευγάρι γυαλιά με όλες τις συνταγές που χρειάζεστε

Ένα μόνο ζευγάρι γυαλιά, για όλες τις αποχρώσεις που χρειάζεστε, δεν θα χρειαστεί να αλλάξετε γυαλιά, θα αρκεί να χρησιμοποιήσετε μόνο ένα ζευγάρι ακόμα κι αν έχετε διαφορετικές αποχρώσεις για κάθε μάτι.

Απλώς φορέστε τα γυαλιά σας και τα μάτια σας θα βρουν την ιδανική εστίαση από μόνα τους, χάρη στην τεχνολογία Flex Focus Optics.

Τα γυαλιά Pro Vision είναι εξοπλισμένα με έναν καινοτόμο πολυεστιακό φακό με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και ρύθμιση, ένα σύνθετο σύστημα επικάλυψης φακών (Multi-Lent).

Αποφύγετε τη σπατάλη χρόνου και χρημάτων: Σταματήστε να ξοδεύετε πολλά χρήματα σε γυαλιά και οφθαλμολογικά τεστ! Με το Pro Vision μπορείτε να δείτε τοπία ή να διαβάσετε ένα βιβλίο χωρίς να χρειαστεί να αλλάξετε τα γυαλιά σας!

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ AUTOFOCUS ΓΙΑ ΑΥΤΟΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΦΑΚΟΥΣ

Αυτόματη κλιμάκωση από 0,5 έως 4,0

Οι αυτορυθμιζόμενοι φακοί κάνουν τα γυαλιά AutoFocal κατάλληλα για όλα τα πιο συνηθισμένα προβλήματα όρασης. Σταματήστε να αλλάζετε γυαλιά ανάλογα με το τι κάνετε.

Νέα τεχνολογία ευέλικτης εστίασης

Εξαιρετικά ΕΛΑΦΡΕΣ, αντιθαμβωτικές, αλλάζουν χρώμα χάρη στη μονοχρωματική τεχνολογία που βασίζεται στην ένταση του ηλιακού φωτός.

Εξαιρετικά ανθεκτικό και άφθαρτο

Μην ανησυχείτε, τα γυαλιά AutoFocal είναι κατασκευασμένα με άφθαρτα στρατιωτικής ποιότητας υλικά. Γι' αυτό προσφέρουμε εγγύηση εφ' όρου ζωής.

PRINCIPALE AVANTAJE

CE VEȚI GĂSI ÎN PACHET

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 7.000 ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ

5/5
"Έμεινα έκπληκτος από την ανθεκτικότητα αυτών των γυαλιών. Μου έπεσαν αρκετές φορές και είναι ακόμα άθικτα! Εκτός από την ανθεκτικότητα, η ποιότητα της όρασης είναι εξαιρετική. Δεν πίστευα ότι ήταν δυνατόν να τα έχεις όλα σε ένα ζευγάρι γυαλιά. Τα λατρεύω!"
Δαμιανός
5/5
"Παλαιότερα είχα πολλά διαφορετικά γυαλιά για διάφορες δραστηριότητες, αλλά τώρα με αυτά μπορώ να κάνω τα πάντα χωρίς να τα αλλάζω. Η όραση είναι ευκρινής και καθαρή και ο φακός δεν θολώνει ποτέ. Είμαι πραγματικά ικανοποιημένος με την επένδυση."
Ἄδαμος
5/5
"Πάντα είχα προβλήματα με την αλλαγή από γυαλιά ανάγνωσης σε γυαλιά μακρινής όρασης. Αυτά τα γυαλιά έλυσαν αυτό το πρόβλημα! Η τεχνολογία One Power είναι μαγική και η προστασία από το μπλε φως είναι ένα απίστευτο μπόνους. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένη."
Μαριάμ

Προσοχή! Η προσφορά κάτω του κόστους στα 29,00 € αντί για 69,00 € με γρήγορη αποστολή και αντικαταβολή ισχύει μόνο για αποθέματα σε απόθεμα.

ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΤΗΣΗ, απομένουν μόνο 7 κομμάτια
7 τεμάχια

Συμπληρώστε τη φόρμα με τα στοιχεία σας και κάντε κλικ στο πράσινο κουμπί

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Το προϊόν μας είναι διαθέσιμο μόνο online. Απλώς συμπληρώστε τη φόρμα με τα ζητούμενα δεδομένα και ένας από τους χειριστές μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Πόσος χρόνος θα χρειαστεί για να παραλάβω το πακέτο;
Οι χρόνοι παράδοσης κυμαίνονται συνήθως μεταξύ 2 και 3 εργάσιμων ημερών. Τα Σάββατα, οι Κυριακές και όλες οι κόκκινες ημέρες δεν πρέπει να θεωρούνται εργάσιμες.

Ναι, για να εγγυηθούμε μεγαλύτερη ευκολία και ασφάλεια προσφέρουμε πληρωμή κατά την παράδοση, μπορείτε να πληρώσετε απευθείας στον courier όταν φτάσει το προϊόν.

Ναι Εντός 14 ημερών από την παράδοση του προϊόντος, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή στο resi@articoliscontati.com για να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων και να κάνετε επιστροφή. Απλώς δώστε μας τα στοιχεία σας και θα φροντίσουμε άμεσα για το πρόβλημά σας.

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. Facebook is a trademark of Facebook, Inc

Επίσημος διανομέας του Vision Pro™