Pro Vision™

Utánvéttel Gyors szállítás

Átlagos értékelés 4,87/5
4.7/5

Az új önbeálló, fokozatos szemüveg

Önbeálló osztásos lencsék tükröződésmentes technológiával és változó beosztással, amelyek minden fényviszonyokhoz alkalmazkodnak.

ügyfél értékelése 4,87/5
4.7/5

SZUPER AJÁNLAT -50%

14.990,00 HUF

Figyelem! Az ajánlat 29.980 HUF helyett 14.990 HUF áron gyors kiszállítással és utánvéttel csak a rendelkezésre álló készletre érvényes

LEGÚJABB ELÉRHETŐSÉG KÖLTSÉGEK ALATT
7 DARAB MARAD

Töltse ki az űrlapot adataival, és kattintson a zöld gombra

Egy szemüveg, minden szükséges érettségivel

Egyetlen szemüveg, az összes szükséges beosztáshoz többé nem kell szemüveget cserélni, csak egyetlen szemüveget kell használni, még akkor is, ha szemenként eltérő a beosztás.

Csak vegye fel a szemüvegét, és szeme a Flex Focus Optics technológiának köszönhetően magától megtalálja az ideális fókuszt.

MINDEN SZEMRE AUTOFÓKUSZÚ SZEVEGYEK – A KÖZELÉSI ÉS TÁVOLSÁGI LÁTÁSHOZ

Automatikus fokozatosság

Önbeállító lencséi az AutoFocal szemüveget alkalmassá teszik a leggyakoribb látási problémákra. Nem kell többé szemüveget cserélnie attól függően, hogy mit csinál.

Új flex fókusz technológia

Ultra-LIGHT, páramentes, a monokromatikus technológiának köszönhetően a napfény intenzitása alapján változtatják a színüket.

Ultra ellenálló és elpusztíthatatlan

Ne aggódjon, az AutoFocal szemüvegek törhetetlen katonai eredetű anyagokból készültek. Ezért adunk életre szóló garanciát.

FŐ ELŐNYÖK

MIT TALÁL A CSOMAGBAN

Ügyfeleink ellenőrzött véleményei

5/5
"Titkárnő vagyok egy rendelőben, és mivel napi 8 órában a számítógép előtt vagyok, mindig is migréntől szenvedtem. Ezzel a szemüveggel minden hihetetlenül eltűnt az első nap után.”
Zsófia
5/5
"Az egyik legsikeresebb vásárlás. Egész nap használom őket a számítógépen való olvasáshoz és amikor kint vagyok. Sötétednek, amint felkel a nap."
Jázmin
5/5
"Az ezekben a szemüvegekben koncentrált technológia valóban abszurd. Ráadásul nagyon könnyűek és egyáltalán nem zavaróak. A feleségemnek is vettem."
Léna

Figyelem! Az ajánlat 29.980 HUF helyett 14.990 HUF áron gyors kiszállítással és utánvéttel csak a rendelkezésre álló készletre érvényes

LEGÚJABB ELÉRHETŐSÉG KÖLTSÉGEK ALATT
7 DARAB MARAD

Töltse ki az űrlapot adataival, és kattintson a zöld gombra

GYAKORI KÉRDÉSEK

Termékünk csak online elérhető. Egyszerűen töltse ki az űrlapot a kért adatokkal, és valamelyik szolgáltatónk felveszi Önnel a kapcsolatot.

A szállítási idő általában 2 és 3 munkanap között változik. A szombat, vasárnap és minden piros nap nem tekinthető munkanapnak.

Igen, a nagyobb kényelem és biztonság érdekében kiszállításkor fizetünk, közvetlenül a futárnak fizethet a termék megérkezésekor.

Igen. A termék kézbesítésétől számított 14 napon belül bármikor felveheti velünk a kapcsolatot a resi@articoliscontati.com e-mail címen, és kérheti a visszatérítést és a visszaküldést. Egyszerűen adja meg adatait, és mi azonnal megoldjuk problémáját.

Privacy Policy | Cookie Policy | Használati feltételek |

This Website Is Not A Part Of The Facebook Website Or Facebook Inc. Additionaly. This Site Is NOT Endorsed By FACEBOOK Is A Trademark Of FACEBOOK, Inc.

Az ezen az értékesítési oldalon szereplő termékképek csak illusztrációs célt szolgálnak. Ez azt jelenti, hogy a ténylegesen átvett termék és az ajándékok a raktárkészlettől függően változhatnak. A megrendelőlap kitöltésével és a „RENDELÉS TELJESÍTÉSE” ​​gombra kattintva elfogadja az oldalon leírt feltételeket.

A Cam Pro© hivatalos forgalmazója