Air Freeze©

Brza dostava i plaćanje pouzećem

Procjena 4,87/5
4.7/5

Prijenosni klima uređaj na baterije bez vanjske cijevi

Hladi 80 m2 za 5 minuta, bez vanjske cijevi. Klima uređaj, odvlaživač zraka, ventilator i pročišćivač zraka. Tih i njime se može upravljati putem APLIKACIJE za uštedu do 90% na vašem računu.

provjerene recenzije 4,87/5
4.7/5

OGRANIČENA PONUDA -50%

99.90€

Pažnja! Ponuda od 99,90 € umjesto 219,00 € uz brzu dostavu i plaćanje pouzećem vrijedi samo za ograničeni broj komada na zalihama.

VELIKA POTRAŽNJA, ostalo još nekoliko komada
7 KOMADA

Ispunite obrazac sa svojim podacima da biste dobili isporuku za 1-2 dana

Praktičan i kompaktan, lako se premješta, možete ga koristiti posvuda!

PAMETNI DALJINSKI UPRAVLJAČ

Možete podesiti temperaturu između 16 i 32 stupnja te prilagoditi čak i vlažnost zraka kako vam grlo, oči i nos ne bi bili suhi kao kod klasičnih klima uređaja.

BEZ VANJSKE ZRIJEČI, KLASA A+++

Nije potrebna instalacija, nema crijeva: postavite ga gdje god želite i lako ga je premjestiti. Nadalje, motor najnovije generacije jamči izvrsne performanse, jamčeći svjež i suh zrak u cijeloj kući.

6 ZNAČAJKE KORIŠTENJA

Opremljen sa 6 načina rada uključujući: hlađenje, grijanje, odvlaživanje, ventilaciju, automatski način rada i pročišćavanje s izmjenom zraka.

DALJINSKI UPRAVLJAČ I APLIKACIJA UKLJUČENI

Opremljen funkcijom automatskog uključivanja i isključivanja kada se postigne željena temperatura, kako bi se izbjegao gubitak i smanjila potrošnja energije. Nadalje, ušteda energije se povećava uz mogućnost kontrole kućne temperature iz aplikacije i uključivanje neposredno prije povratka kući, bez ostavljanja uključenog satima.

NAŠA PONUDA UKLJUČUJE

PROVJERENE RECENZIJE NAŠIH KUPACA

5/5
"Stvarno sam iznenađen koliko hladnog zraka izlazi iz ovog prijenosnog klima uređaja. Imam ga nešto više od tjedan dana i zadivljen sam. Imali smo sobu koja nije imala povratni zrak i ovaj klima uređaj je spasio Toliko je ugodnije da također preporučujem normalne klima uređaje."
Jakov
5/5
"Fantastična ponuda, klima uređaj dobro radi i jednostavan je za korištenje te mi uvijek rashladi sobu. Daljinski upravljač je dobra ideja za lijenčine poput mene."
Ivan
5/5
"Vrhunac je svakako to što se vrlo lako premješta. Kada moja žena gleda televiziju u dnevnoj sobi, ja ga mogu lako premjestiti u dnevnu ili spavaću sobu gdje spava moja beba. Iskreno, ovaj hladnjak zraka stvarno radi odlično. sjajno. Na U najmanju ruku, bolje je nego što sam očekivao i stvarno mi je puno pomogao!
Petar

Pažnja! Ponuda od 99,90 € umjesto 219,00 € uz brzu dostavu i plaćanje pouzećem vrijedi samo za ograničeni broj komada na zalihama.

VELIKA POTRAŽNJA, ostalo još nekoliko komada
7 KOMADA

Ispunite obrazac sa svojim podacima da biste dobili isporuku za 1-2 dana

ČESTA PITANJA

Naravno, moguće je platiti i direktno prilikom dostave paketa.

Isporuka se vrši od ponedjeljka do petka (uključujući) brzom kurirskom službom.

Apsolutno da, prijavljujem pronađeni problem i čekam autorizaciju povrata.

Narudžbe i pomoć:
info@articoliscontati.com

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. Facebook is a trademark of Facebook, Inc

Službeni distributer Pro Painter©