Clima Pro®

Utánvéttel Gyors szállítás

Átlagos értékelés 4,87/5
4.7/5

4 az 1-ben hordozható légkondicionáló külső cső nélkül

Lefolyócső nélkül. Mosható antiallergén HEPA szűrő. Klíma, páramentesítő, ventilátor és légtisztító. Hőmérséklet-érzékelő és rendkívül csendes éjszakai üzemmód, amellyel akár 90%-ot takaríthat meg a számláján.

ügyfél értékelése 4,87/5
4.7/5

SZUPER AJÁNLAT -50%

39,900.00 huf

Figyelem! Az ajánlat 79,900.00 huf helyett 39,900.00 huf áron gyors kiszállítással és utánvéttel csak a rendelkezésre álló készletre érvényes

LEGÚJABB ELÉRHETŐSÉG KÖLTSÉGEK ALATT
7 DARAB MARAD

Töltse ki az űrlapot adataival, és kattintson a zöld gombra

FRISSÍTSE ÉS TISZTÍTSA A KÖRNYEZETET NAGYON KEVES FOGYASZTÁS ALATT

Távirányító APP-n keresztül

16 és 32 fok között állítható a hőmérséklet és a levegő páratartalma, hogy a torka, a szeme és az orra ne száradjon ki annyira, mint a klasszikus klímaberendezéseknél.

KÜLSŐ CSŐ NÉLKÜL, A+++ OSZTÁLY

Nincs szükség telepítésre, nincsenek tömlők: helyezze bárhová, és könnyen mozgatható. Ezenkívül a legújabb generációs motor akár 800 watt teljesítményt garantál, frissességet és száraz levegőt biztosítva az egész házban.

4 KÜLÖNBÖZŐ FUNKCIÓ

4 üzemmóddal van felszerelve, köztük: léghűtés, csak ventilátor, természetes és éjszakai üzemmód.

AUTOMATIKUS BE- ÉS KI

A kívánt hőmérséklet elérésekor automatikus be- és kikapcsolás funkcióval van felszerelve a pazarlás elkerülése és az energiafogyasztás csökkentése érdekében. Ezenkívül az energiamegtakarítás növeli az az otthoni hőmérséklet szabályozásának lehetőségét az alkalmazásból, és közvetlenül a hazaérkezés előtt kapcsolja be anélkül, hogy órákig bekapcsolva hagyná.

A MAI MEGRENDELÉSÉVEL AJÁNLATOT KAP

ÜGYFELEINK ELLENŐRZETT VÉLEMÉNYEI

5/5
"Igazán meglepett, hogy mennyi hideg levegő jön ki ebből a hordozható klímaberendezésből. Kicsit több mint egy hete van rajtam, és le vagyok döbbenve. Volt egy szobánk, ahol nem volt visszatérő levegő, és ez a légkondicionáló megmentett. Sokkal kényelmesebb, és ajánlom a normál klímaberendezéseket is.👌👍"
Máté
5/5
"Fantasztikus ajánlat, a klíma jól működik, könnyen használható, és mindig hűvös a szobám. A távirányító jó ötlet a hozzám hasonló lusta embereknek.❤️🙏"
Angéla
5/5
"A legfontosabb dolog egyértelműen az, hogy nagyon könnyű mozgatni. Amikor a feleségem tévét néz a nappaliban, könnyen átvihetem a nappaliba vagy a hálószobába, ahol a babám alszik. Őszintén szólva, ez a léghűtő nagyon jól működik. nagyszerű. legalábbis jobb, mint amire számítottam, és nagyon sokat segített!"
Botond

Figyelem! Az ajánlat 79,900.00 huf helyett 39,900.00 huf áron gyors kiszállítással és utánvéttel csak a rendelkezésre álló készletre érvényes

LEGÚJABB ELÉRHETŐSÉG KÖLTSÉGEK ALATT
7 DARAB MARAD

Töltse ki az űrlapot adataival, és kattintson a zöld gombra

GYAKORI KÉRDÉSEK

Termékünk csak online elérhető. Egyszerűen töltse ki az űrlapot a kért adatokkal, és valamelyik szolgáltatónk felveszi Önnel a kapcsolatot.

A szállítási idő általában 2 és 3 munkanap között változik. A szombat, vasárnap és minden piros nap nem tekinthető munkanapnak.

Igen, a nagyobb kényelem és biztonság érdekében kiszállításkor fizetünk, közvetlenül a futárnak fizethet a termék megérkezésekor.

Igen. A termék kézbesítésétől számított 14 napon belül bármikor felveheti velünk a kapcsolatot a resi@articoliscontati.com e-mail címen, és kérheti a visszatérítést és a visszaküldést. Egyszerűen adja meg adatait, és mi azonnal megoldjuk problémáját.

Privacy Policy | Cookie Policy | Használati feltételek |

This Website Is Not A Part Of The Facebook Website Or Facebook Inc. Additionaly. This Site Is NOT Endorsed By FACEBOOK Is A Trademark Of FACEBOOK, Inc.

Az ezen az értékesítési oldalon szereplő termékképek csak illusztrációs célt szolgálnak. Ez azt jelenti, hogy a ténylegesen átvett termék és az ajándékok a raktárkészlettől függően változhatnak. A megrendelőlap kitöltésével és a „RENDELÉS TELJESÍTÉSE” ​​gombra kattintva elfogadja az oldalon leírt feltételeket.

A Cam Pro© hivatalos forgalmazója