Royal set®

Наложен платеж и бърза доставка

Оценяване
4.7/5

Комплект съдове за готвене от неръждаема стомана с незалепващо покритие. За всички котлони, включително индукционни котлони

Професионален комплект, състоящ се от 12 тигана с термично, незалепващо и устойчиво на надраскване дъно, за големи икономии на газ и перфектно готвене. Комплект, използван от най-добрите готвачи.

проверени отзиви 4,92/5
4.7/5

ОГРАНИЧЕНА ОФЕРТА - 50% ОТСТЪПКА

139,00 лева

внимание! Офертата на специалната цена от 139.90 лева вместо 290.00 лева с бърза доставка и наложен платеж е валидна само за налични наличности.

Последни 7 налични
7 БРОЯ..

Попълни с твоите данни
Доставяме до вашия дом за 48 часа!

ЕЛЕГАНТЕН ДИЗАЙН И ПРОФЕСИОНАЛНА ЕНЕРГОСПЕСТЯВАЩА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ

ОТЛИЧНО ИЗПЪЛНЕНИЕ

Те са идеални за здравословно и изключително здравословно готвене, което включва ниска консумация на мазнини, поддържа хранителни свойства и подобрява храненето. Могат да се използват за всички видове котлони: газови, електрически, индукционни или фурни.

ДРЪЖКИ ПРОТИВ ИЗГАРЯНЕ

Дръжки от бакелит и стомана много устойчиви, проектирани за лесна, удобна и безопасна употреба, избягващи изгаряния при държане.

ГОЛЯМО СПЕСТЯВАНЕ НА ЕНЕРГИЯ

Благодарение на иновативната термична основа, те имат 5-слойна основа, което ги прави устойчиви на надраскване и незалепващи.

МОЖЕ ДА СЕ МИЕ РЪЧНО ИЛИ СЪДОМИЯЛНА

Могат да се мият на ръка със сапун и вода или лесно да се мият в съдомиялна, без риск от корозия, спестявайки време.

Съвместими с всички котлони

КАКВО ВКЛЮЧВА НАШЕТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ

ПРОВЕРЕНИ ОТЗИВИ НА НАШИ КЛИЕНТИ

5/5
"Комплект надеждни тенджери, много красиви визуално, с високо дъно и забелязах, че водата завира по-бързо, отколкото при тези, които имах преди. Мият се както на ръка, така и в съдомиялна, наистина са отлични."
Мартин
5/5
“Идеални за индукционните котлони, използвам ги от месеци и не се повреждат, не е необходимо да се ръкохватки кърпички, защото дръжките остават студени. Отлично качество за цената, обикновено“
Калоян
5/5
“Пълен комплект. Материалите са отлични (използвам ги от повече от 1 месец), а визуално изглеждат прекрасно. Използвам ги дори във фурната. Тенджерите имат мерителна скала, показваща литрите."
Калоян

внимание! Офертата на специалната цена от 139.90 лева вместо 290.00 лева с бърза доставка и наложен платеж е валидна само за налични наличности.

Последни 7 налични
7 БРОЯ..

Попълни с твоите данни
Доставяме до вашия дом за 48 часа!

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Нашият продукт е достъпен само онлайн. Просто попълнете формата с исканите данни и с вас ще се свърже някой от нашите оператори.

Сроковете за доставка обикновено варират между 2 и 3 работни дни. Събота, неделя и всички червени дни не трябва да се считат за работни дни.

Да, за да гарантираме по-голямо удобство и сигурност предлагаме плащане при доставка, можете да платите директно на куриера, когато продуктът пристигне.

Да, в рамките на 14 дни от доставката на продукта можете да се свържете с нас по всяко време на resi@articoliscontati.com, за да поискате възстановяване на сумата и да извършите връщане. Просто ни предоставете вашите данни и ние ще се погрижим за проблема ви незабавно.

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. Facebook is a trademark of Facebook, Inc

ВНИМАНИЕ: продуктите, препоръчани на тази страница, се продават в филиал, така че ние не сме нито производител, нито официален продавач на всеки отделен продукт, който можете да намерите на нашия сайт. Ето защо, за всякакви искания за възстановяване или други проблеми с продукти, поръчани през сайта, винаги се свържете с официалния дилър. Въпреки това, ние ще бъдем на разположение да ви помогнем и подкрепим.