Posture Pro™

Αντικαταβολή Γρήγορη αποστολή

Μέση βαθμολογία 4,87/5
4.7/5

Διορθωτής στάσης για ίσια πλάτη χωρίς πόνο

Διορθώνει μόνιμα προβλήματα στάσης, εξαλείφει τον πόνο στην πλάτη, τους ώμους και τον αυχένα. Μπορεί να φορεθεί κάτω από τα ρούχα σε κάθε περίσταση, για να ισιώσει τους ώμους, να διορθώσει το εξόγκωμα και να διατηρήσει τη σωστή θέση.

Μέση βαθμολογία 4,87/5
4.7/5

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ - ΕΚΠΤΩΣΗ 50%.

39.00€

Προσοχή! Η προσφορά κάτω του κόστους στα 39,00 € αντί για 89,90 € με γρήγορη αποστολή και αντικαταβολή ισχύει μόνο για αποθέματα σε απόθεμα.

ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΤΗΣΗ, απομένουν μόνο 7 κομμάτια
7 τεμάχια

Συμπληρώστε τη φόρμα με τα στοιχεία σας και κάντε κλικ στο πράσινο κουμπί

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ

Το Posture Pro είναι μια συσκευή σχεδιασμένη για να βοηθά στην ανόρθωση της σπονδυλικής στήλης, στη βελτίωση της στάσης του σώματος και στην πρόληψη ή ανακούφιση από τον πόνο στην πλάτη, τους ώμους, τον αυχένα και την κλείδα.

Είναι ένα ρυθμιζόμενο στήριγμα που φοριέται σαν ζώνη, σχεδιασμένο να τοποθετεί το σώμα σε πιο όρθια και σωστή στάση.

Χάρη στην καινοτόμο τεχνολογία του, που δρα συνεχώς στην πλάτη και τους ώμους, είναι σε θέση να βελτιώσει τη στάση του σώματος εξαλείφοντας εκείνους τους ενοχλητικούς πόνους που σας εμποδίζουν να περάσετε ήρεμες μέρες.

Σας επιτρέπει επίσης να βελτιώσετε το ίδιο το ύψος και τη θέση, δίνοντας μια πιο κομψή και σίγουρη εμφάνιση.

Είναι αρκετά βολικό και άνετο για χρήση σε κάθε περίσταση, ακόμα και κάτω από τα ρούχα.

ΣΥΝΗΘΙΣΤΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΣΤΑΣΗ

Σίγουρα διορθώνει τη στάση σας

Φοριέται συνεχώς, ακόμη και κάτω από τα ρούχα, για τουλάχιστον 2 ώρες την ημέρα επιτρέπει στο σώμα να συνηθίσει να διατηρεί τη σωστή στάση του σώματος. Με αυτόν τον τρόπο το σώμα θα διατηρήσει μόνο του τη νέα σωστή στάση, ακόμη και χωρίς τη χρήση του διορθωτή, λύνοντας έτσι οριστικά το πρόβλημα.

Ανακούφιση από τον πόνο

Βοηθά στη διόρθωση της κακής στάσης, προάγοντας μια όρθια και σωστή θέση του σώματος. Μειώνει τον πόνο στην πλάτη, τους ώμους, τον αυχένα και την κλείδα, βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής όσων υποφέρουν από μυϊκές ενοχλήσεις.

Ελαφρύ, αναπνεύσιμο και άνετο στη χρήση

Φοριέται ευχάριστα ακόμα και μετά από αρκετές ώρες, μόλις το φορέσετε δίνει αμέσως τεράστια ανακούφιση σε ολόκληρη την πλάτη, τους ώμους και το λαιμό. Κατασκευασμένο με ελαφριά και αναπνεύσιμα υλικά υψηλής ποιότητας, προσφέρει άνεση κατά την παρατεταμένη χρήση.

Η ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΠΟΝΗ

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 7.000 ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ

5/5
"Η πλάτη μου πάντα μου δημιουργούσε προβλήματα και έχω δοκιμάσει πολλές προσπάθειες και σιδεράκια για να το φτιάξω. Ο ορθοπεδικός μου μου συνέστησε αυτό το σιδεράκι και σε λίγες εβδομάδες ήμουν σαν καινούργια. Τώρα όταν σκύβω ή παίρνω το μπουκάλι νερό Δεν έχω άλλο πόνο."
Gêorgos
5/5
"Εκμεταλλεύτηκα την προσφορά και πήρα 2 από αυτά, και έτσι ο σύζυγός μου μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσει αυτό το φανταστικό αξεσουάρ! Τώρα δεν μπορούμε χωρίς αυτό και το χρησιμοποιούμε καθημερινά, ειδικά στη δουλειά όπου περνάμε πολύ χρόνο μπροστά στον υπολογιστή"
Helenê
5/5
"Το φοράω κάθε μέρα κάτω από τα ρούχα μου και μέχρι στιγμής κανένας συνάδελφος δεν έχει παρατηρήσει ότι το φοράω. Ωστόσο, έχουν παρατηρήσει ότι έχω καλύτερη στάση σώματος και έχω σταματήσει να παραπονιέμαι για πόνους στην πλάτη".
Elestoria

Προσοχή! Η προσφορά κάτω του κόστους στα 39,00 € αντί για 89,90 € με γρήγορη αποστολή και αντικαταβολή ισχύει μόνο για αποθέματα σε απόθεμα.

ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΤΗΣΗ, απομένουν μόνο 7 κομμάτια
7 τεμάχια

Συμπληρώστε τη φόρμα με τα στοιχεία σας και κάντε κλικ στο πράσινο κουμπί

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Το προϊόν μας είναι διαθέσιμο μόνο online. Απλώς συμπληρώστε τη φόρμα με τα ζητούμενα δεδομένα και ένας από τους χειριστές μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Πόσος χρόνος θα χρειαστεί για να παραλάβω το πακέτο;
Οι χρόνοι παράδοσης κυμαίνονται συνήθως μεταξύ 2 και 3 εργάσιμων ημερών. Τα Σάββατα, οι Κυριακές και όλες οι κόκκινες ημέρες δεν πρέπει να θεωρούνται εργάσιμες.

Ναι, για να εγγυηθούμε μεγαλύτερη ευκολία και ασφάλεια προσφέρουμε πληρωμή κατά την παράδοση, μπορείτε να πληρώσετε απευθείας στον courier όταν φτάσει το προϊόν.

Ναι Εντός 14 ημερών από την παράδοση του προϊόντος, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή στο resi@articoliscontati.com για να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων και να κάνετε επιστροφή. Απλώς δώστε μας τα στοιχεία σας και θα φροντίσουμε άμεσα για το πρόβλημά σας.

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. Facebook is a trademark of Facebook, Inc

Επίσημος διανομέας του Cam Pro™