Dorsal Fit©

Brza dostava i plaćanje pouzećem

Procjena 4,87/5
4.7/5

Ortopedski korektor držanja za ravna leđa bez boli

Trajno ispravlja probleme s držanjem, otklanja bolove u leđima, ramenima i vratu. Može se nositi ispod odjeće u svakoj prilici, za ispravljanje ramena, ispravljanje grbe i održavanje pravilnog položaja.

provjerene recenzije 4,87/5
4.7/5

OGRANIČENA PONUDA -50%

39,90€

Pažnja! Ponuda od 39,90 € umjesto 99,00 € uz brzu dostavu i plaćanje pouzećem vrijedi samo za ograničeni broj komada na zalihama.

VELIKA POTRAŽNJA, ostalo još nekoliko komada
7 KOMADA

Ispunite obrazac sa svojim podacima da biste dobili isporuku za 1-2 dana

ORTOPEDSKI UREĐAJ ZA ISPRAVLJANJE RAMENA I LEĐA I UKLANJANJE KRONIČNE BOLI

Definitivno popravlja vaše držanje

Nosi se stalno, čak i ispod odjeće, najmanje 2 sata dnevno omogućuje tijelu da se navikne na pravilno držanje. Na taj će način tijelo samostalno održavati novo pravilno držanje, čak i bez korištenja korektora, čime će se problem trajno riješiti.

Ublažavanje bolova

Pomaže u ispravljanju lošeg držanja, promičući uspravan i pravilan položaj tijela. Smanjuje bol u leđima, ramenima, vratu i ključnoj kosti, poboljšavajući kvalitetu života onih koji pate od mišićne nelagode.

Lagan, prozračan i udoban za nošenje

Ugodan je za nošenje i nakon nekoliko sati, čim se nosi odmah daje ogromno olakšanje na cijelim leđima, ramenima i vratu. Izrađen od visokokvalitetnih laganih i prozračnih materijala, nudi udobnost tijekom dulje upotrebe.

Nevidljiv ispod odjeće

Toliko udoban i lagan da će se činiti kao da ga ne nosite. Lako se nosi ispod odjeće, a da se ne primijeti. Zapravo, toliko je udoban da se može nositi u svakoj prilici za ravniji, vitkiji i elegantniji izgled.

UČINKOVITO RJEŠENJE ZA ŽIVOT BEZ BOLOVA

PROVJERENE RECENZIJE NAŠIH KUPACA

5/5
“Puno mi je pomoglo jer imam problem s artrozom ramena i posljedice bilateralnog uganuća; koristim ga na poslu i pomaže mi da održim pravilno držanje čak i s leđima”
Jakov
5/5
“Pronašao sam ovaj korektor vrlo udobnim i funkcionalnim. Dvije elastične trake su izvanredne, mekane, vrlo elastične i čvrsto se pričvršćuju za pojas. Preporučujem”
Ivan
5/5
”Primila sam ga jučer i odmah ga obukla. Nosila sam ga cijelu noć bez velikih neugodnosti. Danas sam ga nosila na poslu i nitko od kolega to nije primijetio. Drži ramena u pravilnom položaju i nije neugodno. Vrlo sam zadovoljna”
Petar

Pažnja! Ponuda od 39,90 € umjesto 99,00 € uz brzu dostavu i plaćanje pouzećem vrijedi samo za ograničeni broj komada na zalihama.

VELIKA POTRAŽNJA, ostalo još nekoliko komada
7 KOMADA

Ispunite obrazac sa svojim podacima da biste dobili isporuku za 1-2 dana

ČESTA PITANJA

Naravno, moguće je platiti i direktno prilikom dostave paketa.

Isporuka se vrši od ponedjeljka do petka (uključujući) brzom kurirskom službom.

Apsolutno da, prijavljujem pronađeni problem i čekam autorizaciju povrata.

Narudžbe i pomoć:
info@articoliscontati.com

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. Facebook is a trademark of Facebook, Inc

Službeni distributer Pro Painter©