Turbo Plus®

Plata la livrare Livrare rapida

Evaluare medie 4,87/5
4.7/5

Mini aspirator ciclonic portabil cu putere mare de aspirare, ideal pentru curățarea fără efort a oricărui mediu

Aspiratorul profesional inovator 2 în 1 care îndepărtează cenușa, praful, resturile, firimiturile, părul și acarienii într-o clipă, ajungând în fiecare colț

Evaluare medie 4,87/5
4.7/5

Astăzi în ofertă specială -50%

179.00 lei

Atenţie! oferta redusa de 50% la pretul de 179.00 Lei in loc de 359 lei cu livrare rapida si ramburs este valabila doar pentru stocurile disponibile in depozit.

CEREA MARE, au mai rămas doar 7 bucăți
7 BUCĂȚI

Completeaza formularul cu datele tale pentru a primi produsul in 1 – 2 zile

Vă curăță casa, mașina și toate suprafețele fără efort și în doar câteva minute

Super Puternic și Silențios

Motor puternic de 16000Pa super silentios pentru o curatare mai profunda si mai eficienta. Datorită celor 3 duze diferite, puteți curăța fiecare crăpătură într-un mod maniac

Baterie de lunga durata

Cu o baterie litiu-ion de 2200 mAh, se încarcă în doar 30 de minute. Aspiratorul de mână fără fir funcționează continuu timp de 120 de minute.

Moduri de aspirare reglabile

Oferă mai multe moduri de aspirație pentru a se potrivi nevoilor dvs. de curățare, de la aspirație blândă pentru praf la aspirație puternică pentru murdărie puternică.

Usor de curatat

Poate fi folosit atat acasa cat si in masina si pe orice tip de suprafata. Datorită numeroaselor duze și accesorii, permite curățarea perfectă peste tot.

Puterea unui aspirator mare oriunde și oricând doriți!

1. Moduri de aspirare reglabile: Oferă mai multe moduri de aspirație pentru a se potrivi nevoilor dvs. de curățare, de la aspirație ușoară pentru praf la aspirație puternică pentru murdăria dură.

2. Umflare rapidă: Funcția de umflare pentru anvelope, covorașe, mingi de joc și alte articole gonflabile. Ideal pentru situații de urgență sau activități în aer liber.

3. Suflare eficientă: capacitatea de a elimina resturile și praful din zonele greu accesibile sau de a curăța și usca suprafețele delicate fără a le deteriora.

NUMAI COMANDAND AZI VETI PRIMI IN SUPER OFERTA:

Recenzii verificate de la clienții noștri

5/5
"Produs fantastic, aveam deja un alt mini aspirator, dar acesta este superb. Este foarte silentios si puternic. Un produs obligatoriu acasa!!"
Aurelia
5/5
"Aspirați bine și nu doar mașina. Chiar și colțuri ale casei, accesorii, mobilier. Foarte usor de folosit, usor si foarte practic. Vine cu o geantă la fel de utilă pentru a-l depozita împreună cu celelalte piese furnizate.”
Adriana
5/5
"Achiziție foarte utilă pentru utilizarea de care aveam nevoie. Aspiră perfect și rapid praful și părul din tapițeria mașinii”
Loredana

Atenţie! oferta redusa de 50% la pretul de 179.00 Lei in loc de 359 lei cu livrare rapida si ramburs este valabila doar pentru stocurile disponibile in depozit.

CEREA MARE, au mai rămas doar 7 bucăți
7 BUCĂȚI

Completeaza formularul cu datele tale pentru a primi produsul in 1 – 2 zile

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Produsul nostru este disponibil doar online. Completați formularul cu datele necesare și veți fi contactat de unul dintre operatorii noștri.

Termenele de livrare variază de obicei între 2 și 3 zile lucrătoare. Sâmbăta, duminica și toate zilele roșii nu sunt considerate zile lucrătoare.

Da, pentru a garanta mai mult confort si siguranta oferim plata la livrare, puteti achita direct curierul la sosirea produsului.

Da. În termen de 14 zile de la livrarea produsului, ne puteți contacta în orice moment la ordini@articoliscontati.com pentru a solicita o rambursare și a face retur. Pur și simplu furnizați-ne detaliile dvs. și ne vom ocupa imediat de problema dvs.

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. Facebook is a trademark of Facebook, Inc

© 2022 – articlesdiscounted.com – Toate drepturile rezervate