Turbo Plus®

Наложен платеж и бърза доставка

Оценяване
4.7/5

Преносима мини циклонна прахосмукачка с висока всмукателна мощност, идеална за безпроблемно почистване на всяка среда

Иновативната професионална прахосмукачка 2 в 1, която премахва пепел, прах, отломки, трохи, косми и акари за миг, достигайки до всеки ъгъл

проверени отзиви 4,92/5
4.7/5

ОГРАНИЧЕНА ОФЕРТА - 50% ОТСТЪПКА

69,90 лева

внимание! Офертата на специалната цена от 69.90 лева вместо 129.00 лева с бърза доставка и наложен платеж е валидна само за налични наличности.

Последни 7 налични
7 БРОЯ..

Попълни с твоите данни
Доставяме до вашия дом за 48 часа!

Почиства вашия дом, кола и всички повърхности без усилия и само за няколко минути

Супер мощен и безшумен

Мощен 16000Pa супер тих мотор за по-дълбоко и по-ефективно почистване. Благодарение на 3 различни дюзи можете да почистите всяка цепнатина като маниак.

Дълготрайна батерия

С 2200mAh литиево-йонна батерия се зарежда само за 30 минути. Безжичната ръчна прахосмукачка работи непрекъснато 120 минути.

Регулируеми режими на засмукване

Той предлага множество режими на засмукване, за да отговори на нуждите ви от почистване, от нежно засмукване за прах до силно засмукване за силни замърсявания.

Лесен за почистване

Може да се използва както у дома, така и в колата и върху всякакви повърхности. Благодарение на многобройните дюзи и аксесоари позволява перфектно почистване навсякъде.

Силата на една страхотна прахосмукачка, където и когато пожелаете!

1. Регулируеми режими на засмукване: Осигурява множество режими на засмукване, за да отговори на вашите нужди от почистване, от леко засмукване за прах до силно засмукване за упорити замърсявания.

2. Бързо надуване: Функция за надуване на гуми, постелки, топки за игра и други надуваеми предмети. Идеален за спешни случаи или дейности на открито.

3. Ефективно издухване: възможност за отстраняване на отломки и прах от труднодостъпни места или почистване и изсушаване на деликатни повърхности, без да ги повреждате.

НАШЕТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ВКЛЮЧВА

ПРОВЕРЕНИ ОТЗИВИ НА НАШИ КЛИЕНТИ

5/5
"Най-накрая, прахосмукачка, която се справя както със сухи, така и с мокри замърсявания. Това е сбъдната мечта за собствениците на автомобили."
Биляна А.
5/5
"Впечатлен съм от професионалните резултати, които получавам с тази прахосмукачка. Това е фантастична инвестиция за моя автомобил."
Биляна А.
5/5
"Прахосмукачката промени почистването на автомобила ми! Тя е ефективна, лесна за използване и поддържа автомобила ми безупречен."
Ангел У.

внимание! Офертата на специалната цена от 69.90 лева вместо 129.00 лева с бърза доставка и наложен платеж е валидна само за налични наличности.

Последни 7 налични
7 БРОЯ..

Попълни с твоите данни
Доставяме до вашия дом за 48 часа!

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Нашият продукт е достъпен само онлайн. Просто попълнете формата с исканите данни и с вас ще се свърже някой от нашите оператори.

Сроковете за доставка обикновено варират между 2 и 3 работни дни. Събота, неделя и всички червени дни не трябва да се считат за работни дни.

Да, за да гарантираме по-голямо удобство и сигурност предлагаме плащане при доставка, можете да платите директно на куриера, когато продуктът пристигне.

Да, в рамките на 14 дни от доставката на продукта можете да се свържете с нас по всяко време на resi@articoliscontati.com, за да поискате възстановяване на сумата и да извършите връщане. Просто ни предоставете вашите данни и ние ще се погрижим за проблема ви незабавно.

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. Facebook is a trademark of Facebook, Inc

ВНИМАНИЕ: продуктите, препоръчани на тази страница, се продават в филиал, така че ние не сме нито производител, нито официален продавач на всеки отделен продукт, който можете да намерите на нашия сайт. Ето защо, за всякакви искания за възстановяване или други проблеми с продукти, поръчани през сайта, винаги се свържете с официалния дилър. Въпреки това, ние ще бъдем на разположение да ви помогнем и подкрепим.