Cam Pro®

Utánvéttel Gyors szállítás

Átlagos értékelés 4,87/5
4.7/5

A világ legkisebb legújabb generációs WiFi mini kamerája!

Nagyon kicsi és láthatatlan, HD-ben rögzít videókat, távolról fotóz a dedikált alkalmazással, WiFi-vel, mozgásérzékelővel és hosszú élettartamú akkumulátorralxd

ügyfél értékelése 4,87/5
4.7/5

SZUPER AJÁNLAT -50%

15400Ft

Figyelem! Az ajánlat 30800Ft helyett 15400Ft áron gyors kiszállítással és utánvéttel csak a rendelkezésre álló készletre érvényes

LEGÚJABB ELÉRHETŐSÉG KÖLTSÉGEK ALATT
7 DARAB MARAD

Töltse ki az űrlapot adataival, és kattintson a zöld gombra

ÉSZREVÉLI A MOZGÁST, ÉS AZONNAL FIGYELMEZTETI A MOBILON.

A Cam Pro® a valaha volt legfejlettebb hordozható videó megfigyelő mini kamera.

Teljesen vízálló, az egyetlen ilyen kicsi, de 48 megapixeles infravörös technológiával van felszerelve, amely garantálja a tiszta éjszakai látást.

Hosszú élettartamú akkumulátorral van felszerelve, így feltöltés után körülbelül 7 napig működik.

A fejlett mozgásérzékelőnek és a be/ki funkciónak köszönhetően csak akkor rögzít, ha mozgás van. Mérete kevesebb, mint egy hüvelyk négyzet, és lehetővé teszi egy egész terület titokban történő megfigyelését.

TELJES IRÁNYÍTÁS, BÁRHOZ LEGYEN

INFRAVÖRÖS ÉJSZAKAI LÁTÁS

Gyenge fényviszonyok mellett is tisztán rögzít, folyamatos és megbízható felügyeletet biztosítva a hét minden napján, 24 órában.

FEJLETT MOZGÁSÉRZÉKELŐ

Azonnali értesítéseket küld mobiltelefonjára, amint gyanús mozgást észlel, lehetővé téve bármilyen környezet valós időben történő figyelését.

FULL HD FOLYAMATOS FELVÉTEL

Rendkívül tiszta látás a tiszta fókusztechnológiás objektívnek és a FULL HD érzékelőnek köszönhetően. A megszakítás nélküli rögzítésnek és a régi fájlok automatikus felülírásának köszönhetően mindig mindent felügyelnek és ellenőriznek.

NAGYON KICSI, NAGY TELJESÍTMÉNYVEL

Kis méretének és a beépített mágnesnek köszönhetően bárhol észrevétlenül elhelyezhető. Ezenkívül a széles 180°-os felvételi szög lehetővé teszi a környező környezet nagy részének megörökítését.

AJÁNLATUNK TARTALMAZZA

ÜGYFELEINK ELLENŐRZETT VÉLEMÉNYEI

5/5
"Nekem 4 is van itthon, és tényleg csak ajánlani tudom. A képminőség kiváló, és nincsenek megszakítások.👌👍"
Máté
5/5
"Tegnap rendeltem, és ma meg is kaptam. Remekül működik!❤️🙏"
Angéla
5/5
"Az eddigi legjobb kamera. Kicsi, kényelmes és kiváló minőségű!!!"
Botond

Figyelem! Az ajánlat 30800Ft helyett 15400Ft áron gyors kiszállítással és utánvéttel csak a rendelkezésre álló készletre érvényes

LEGÚJABB ELÉRHETŐSÉG KÖLTSÉGEK ALATT
7 DARAB MARAD

Töltse ki az űrlapot adataival, és kattintson a zöld gombra

GYAKORI KÉRDÉSEK

Termékünk csak online elérhető. Egyszerűen töltse ki az űrlapot a kért adatokkal, és valamelyik szolgáltatónk felveszi Önnel a kapcsolatot.

A szállítási idő általában 2 és 3 munkanap között változik. A szombat, vasárnap és minden piros nap nem tekinthető munkanapnak.

Igen, a nagyobb kényelem és biztonság érdekében kiszállításkor fizetünk, közvetlenül a futárnak fizethet a termék megérkezésekor.

Igen. A termék kézbesítésétől számított 14 napon belül bármikor felveheti velünk a kapcsolatot a resi@articoliscontati.com e-mail címen, és kérheti a visszatérítést és a visszaküldést. Egyszerűen adja meg adatait, és mi azonnal megoldjuk problémáját.

Privacy Policy | Cookie Policy | Használati feltételek |

This Website Is Not A Part Of The Facebook Website Or Facebook Inc. Additionaly. This Site Is NOT Endorsed By FACEBOOK Is A Trademark Of FACEBOOK, Inc.

Az ezen az értékesítési oldalon szereplő termékképek csak illusztrációs célt szolgálnak. Ez azt jelenti, hogy a ténylegesen átvett termék és az ajándékok a raktárkészlettől függően változhatnak. A megrendelőlap kitöltésével és a „RENDELÉS TELJESÍTÉSE” ​​gombra kattintva elfogadja az oldalon leírt feltételeket.

A Cam Pro© hivatalos forgalmazója