Klima Pro™

Наложен платеж и бърза доставка

Оценяване
4.7/5

МИНИ ПОРТАТИВЕН КЛИМАТИК

Без изпускателна тръба. Хипоалергичен, подвижен и миещ се филтър. Температурен сензор и нощен режим, за да спестите до 90% от сметката си.

проверени отзиви 4,92/5
4.7/5

ОГРАНИЧЕНА ОФЕРТА - 50% ОТСТЪПКА

79,00 лева

внимание! Офертата на специалната цена от 79.00 лв. вместо 299.00 лв. с бърза доставка и наложен платеж важи само за ограничен брой на склад.

Последни 7 налични
7 БРОЯ..

Попълни с твоите данни
Доставяме до вашия дом за 48 часа!

ПРАКТИЧЕН И КОМПАКТЕН, ЛЕСЕН ЗА ПРЕНАСЯНЕ, МОЖЕ ДА ГО ИЗПОЛЗВАТЕ НАВСЯКЪДЕ!

БЕЗ ДУПКИ В СТЕНАТА

ФИЛТРИРАЙТЕ И ПОЧИСТВАЙТЕ ВЪЗДУХА

СПЕСТЯВАЩ РЕЖИМ

СВЕЖАТА И ЧИСТА ОКОЛНА СРЕДА С МНОГО НИСКА КОНСУМАЦИЯ

НАШЕТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ВКЛЮЧВА

ПРОВЕРЕНИ ОТЗИВИ НА НАШИ КЛИЕНТИ

5/5
"Прави това, което казва, особено ако филтърът е мокър и замръзнал от фризера и контейнерът за вода е пълен със замразена вода с кубчета лед, издържа по-дълго и удобно охлажда стая от 9 квадратни фута.“
Биляна А.
5/5
"Много добре, горещо го препоръчвам, имам го в караваната, слънцето пече с още един, ще се оправя.“
Николай
5/5
"За цената е много добре, ако го напълня изцяло с вода и кубчета лед, издържа около 6 часа, особено ако намокрите филтъра и го поставите във фризера, тогава излиза много студен въздух и ще издържи малко повече , 6 ,5 часа"
Ангел У.

внимание! Офертата на специалната цена от 79.00 лв. вместо 299.00 лв. с бърза доставка и наложен платеж важи само за ограничен брой на склад.

Последни 7 налични
7 БРОЯ..

Попълни с твоите данни
Доставяме до вашия дом за 48 часа!

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Нашият продукт е достъпен само онлайн. Просто попълнете формата с исканите данни и с вас ще се свърже някой от нашите оператори.

Сроковете за доставка обикновено варират между 2 и 3 работни дни. Събота, неделя и всички червени дни не трябва да се считат за работни дни.

Да, за да гарантираме по-голямо удобство и сигурност предлагаме плащане при доставка, можете да платите директно на куриера, когато продуктът пристигне.

Да, в рамките на 14 дни от доставката на продукта можете да се свържете с нас по всяко време на resi@articoliscontati.com, за да поискате възстановяване на сумата и да извършите връщане. Просто ни предоставете вашите данни и ние ще се погрижим за проблема ви незабавно.

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. Facebook is a trademark of Facebook, Inc

ВНИМАНИЕ: продуктите, препоръчани на тази страница, се продават в филиал, така че ние не сме нито производител, нито официален продавач на всеки отделен продукт, който можете да намерите на нашия сайт. Ето защо, за всякакви искания за възстановяване или други проблеми с продукти, поръчани през сайта, винаги се свържете с официалния дилър. Въпреки това, ние ще бъдем на разположение да ви помогнем и подкрепим.