Air Freezer Pro®

Plačilo ob dostavi Hitra dostava

Povprečna ocena 4,87/5
4.7/5

Prenosna klimatska naprava na baterije brez zunanje cevi

Ohladi 80 m2 v 5 minutah, brez zunanje cevi. Klimatska naprava, razvlaževalec, ventilator in čistilec zraka. Tih in nadzorovan iz APLIKACIJE za prihranek do 90 % na vašem računu.

Ocena strank 4,87/5
4.7/5

OMEJENA PONUDBA - 50% POPUSTA

49.99€

Pozor! Akcija po akcijski ceni 49,99 € namesto 119,99 € s hitro dostavo in plačilom po povzetju velja samo za omejeno število kosov na zalogi.

VELIKO POVPRAŠEVANJE, ostalo še nekaj kosov
7 KOSOV

Izpolnite obrazec s svojimi podatki – odprema v 1-2 dneh

OSVEŽITE IN OČISTITE OKOLJE Z ZELO MAJHNO PORABO

4 FUNKCIJE

Opremljen s 4 načini, vključno z: zračno hlajenje, samo ventilator, naravni način in nočni način. Ta klimatska naprava vas bo prijetno hladila vse poletje: lahko ohladi zrak do 16°C pri najhladnejši nastavitvi. Hitrost ventilatorja je mogoče nastaviti na tri stopnje in način mirovanja omogoča, da klimatska naprava deluje izjemno tiho, da ne moti vašega spanca.

PAMETNI DALJINSKI UPRAVLJALNIK

Ne potrebuje namestitve ali odvodov, ampak zbira vroč zrak iz prostora in ga hladi prek klimatske naprave. Tehnološko najnaprednejši način za osvežitev vašega doma.

BREZ ZRAČNICE, RAZRED A+++

Zahvaljujoč najsodobnejšemu Hepa filtru, odstranljivemu in pralnemu, izvaja neprekinjeno čiščenje zraka in zmanjševanje hrupa, kar omogoča visoko gostoto filtracije in odstranjevanje prahu, vključno s cvetnim prahom< /b>b>.

Z DANESNIM NAROČILOM PREJMETE:

PREVERJENE OCENE NAŠIH STRANK

5/5
"Res sem presenečen nad tem, koliko hladnega zraka prihaja iz te prenosne klimatske naprave. Imel sem jo nekaj več kot en teden in sem presenečen. Imeli smo sobo, ki ni imela povratnega zraka in ta klimatska naprava je rešila Tako je bolj udobno, priporočam tudi običajne klimatske naprave."
Andrej
5/5
"Fantastična ponudba, klimatska naprava dobro deluje in je enostavna za uporabo ter vedno ohranja mojo sobo hladno. Daljinski upravljalnik je dobra ideja za lenuhe, kot sem jaz."
Franc
5/5
"Vsekakor je vrhunec v tem, da ga je zelo enostavno premikati. Ko moja žena gleda televizijo v dnevni sobi, ga lahko enostavno premaknem v dnevno sobo ali spalnico, kjer spi moj otrok. Iskreno povedano, ta hladilnik zraka res deluje odlično. Odlično. Pri vsaj bolje je, kot sem pričakoval. In res mi je zelo pomagalo!
Ana

Pozor! Akcija po akcijski ceni 49,99 € namesto 119,99 € s hitro dostavo in plačilom po povzetju velja samo za omejeno število kosov na zalogi.

VELIKO POVPRAŠEVANJE, ostalo še nekaj kosov
7 KOSOV

Izpolnite obrazec s svojimi podatki – odprema v 1-2 dneh

POGOSTA VPRAŠANJA

Naš izdelek je na voljo samo na spletu. Preprosto izpolnite obrazec z zahtevanimi podatki in kontaktiral vas bo eden od naših operaterjev.

Dobavni roki se običajno gibljejo med 2 in 3 delovnimi dnevi. Sobote, nedelje in vsi rdeči dnevi naj se ne štejejo za delovne dneve.

Da, zaradi zagotavljanja večjega udobja in varnosti nudimo plačilo po povzetju, plačate lahko neposredno kurirju, ko izdelek prispe.

Da. V 14 dneh od dostave izdelka nas lahko kadar koli kontaktirate na ordini@onlineshopitalia.com in zahtevate vračilo kupnine ter opravite vračilo. Preprosto nam posredujte svoje podatke in takoj bomo poskrbeli za vašo težavo.

Naročila in asistenca:
info@articoliscontati.com

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. Facebook is a trademark of Facebook, Inc

© 2023 – articoliscontati.com – Vse pravice pridržane