Tracker Pro®

Наложен платеж и бърза доставка

Оценяване
4.7/5

Мини GPS тракер, който открива движения и записва звуци от околната среда без нужда от SIM карта

Лесен за използване, просто отворете безплатното приложение, за да контролирате всяко движение и да слушате околния звук в реално време. Без месечни абонаменти или такси.

проверени отзиви 4,92/5
4.7/5

ОГРАНИЧЕНА ОФЕРТА - 50% ОТСТЪПКА

99,00 лева

внимание! Офертата на специалната цена от 99.00 лева вместо 199.00 лева с бърза доставка и наложен платеж е валидна само за налични наличности.

Последни 7 налични
7 БРОЯ..

Попълни с твоите данни
Доставяме до вашия дом за 48 часа!

РАБОТИ В ЦЯЛА ЕВРОПА БЕЗ SIM И БЕЗ АБОНАМЕНТ

НАМИРАЙТЕ И ЗАПИСВАЙТЕ В РЕАЛНО ВРЕМЕ

Просто изтеглете безплатното приложение на телефона си, стартирайте TrackPro® и го скрийте където пожелаете. Известие на телефона ви ще ви предупреди, когато TrackPro® се движи или разкрие гласове.

МАЛЪК, ЛЕК И ЛЕСЕН ЗА СКРИВАНЕ

Неговият малък размер го прави идеален за наблюдение на вашата кола, близки, домашни любимци, деца, вашите вещи, велосипед и всичко друго, което искате. Той е водоустойчив и супер устойчив.

ДЪЛГОИЗРАБОТНА ЛИТИЕВА БАТЕРИЯ

Този Mini GPS е оборудван с автоматично стартиране и спиране: когато не засича движения или гласове, той се изключва, което позволява на батерията да издържи над 20 дни. Когато трябва да се презареди, ще ви уведоми с известие на телефона ви.

БЕЗ SIM, БЕЗ АБОНАМЕНТ

Работи перфектно без SIM карта чрез безплатното приложение. Той е предназначен да следи движенията и околния звук на обекти и хора, които обичате в реално време.

МАЛЪК РАЗМЕР, ДЪЛЪГ ЖИВОТ НА БАТЕРИЯТА, ДВИЖЕНИЕ В РЕАЛНО ВРЕМЕ И АУДИО

Малкият премиум GPS САТЕЛИТЕН тракер, с който ще можете да проследявате всеки човек, животно или обект в реално време и на всяко разстояние, на което се намира, чрез приложение на вашия смартфон.

Неговият радиус на покритие се простира в цяла Европа и следи перфектно на всяко разстояние

Благодарение на пълното сателитно покритие не са необходими нито SIM, нито абонамент. Просто изтеглете и инсталирайте безплатното приложение на вашия смартфон (приложението е налично за iOS и Android).

С Tracker Pro винаги държите под око вашите деца, домашни любимци, предмети, коли, мотоциклети…

МНОГО МАЛЪК И НЕВИДИМ, ПОСТАВЯТЕ ГО НАВСЯКЪДЕ

С ПОРЪЧКАТА ДНЕС ЩЕ ПОЛУЧИТЕ СУПЕР ОФЕРТА

КАКВО КАЗВАТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

"Чудесно, използвам ги както за колата, така и за кучето си, те работят чудесно и мога да контролирам и двете от интегрираното приложение. Батерията не се е изтощила за година и половина употреба."
Georgi
"Удобни и евтини, други gps искат месечни абонаменти, тези, от друга страна, просто ги купувате и ги използвате без допълнителни разходи, следователно 5 звезди."
Ivan
"Превенцията е по-добра от лечението, вече е втория, който си купих, един на мотора и един на колата, определено спите по-спокойно и можете да го скриете където си искате. Страхотен продукт!"
Hristo

внимание! Офертата на специалната цена от 99.00 лева вместо 199.00 лева с бърза доставка и наложен платеж е валидна само за налични наличности.

Последни 7 налични
7 БРОЯ..

Попълни с твоите данни
Доставяме до вашия дом за 48 часа!

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Нашият продукт е достъпен само онлайн. Просто попълнете формата с исканите данни и с вас ще се свърже някой от нашите оператори.

Сроковете за доставка обикновено варират между 2 и 3 работни дни. Събота, неделя и всички червени дни не трябва да се считат за работни дни.

Да, за да гарантираме по-голямо удобство и сигурност предлагаме плащане при доставка, можете да платите директно на куриера, когато продуктът пристигне.

Да, в рамките на 14 дни от доставката на продукта можете да се свържете с нас по всяко време на resi@articoliscontati.com, за да поискате възстановяване на сумата и да извършите връщане. Просто ни предоставете вашите данни и ние ще се погрижим за проблема ви незабавно.

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. Facebook is a trademark of Facebook, Inc

ВНИМАНИЕ: продуктите, препоръчани на тази страница, се продават в филиал, така че ние не сме нито производител, нито официален продавач на всеки отделен продукт, който можете да намерите на нашия сайт. Ето защо, за всякакви искания за възстановяване или други проблеми с продукти, поръчани през сайта, винаги се свържете с официалния дилър. Въпреки това, ние ще бъдем на разположение да ви помогнем и подкрепим.