Cam Pro®

Наложен платеж и бърза доставка

Оценяване
4.7/5

Най-малката WiFi мини камера от последно поколение в света!

Много малък и невидим, той записва видеоклипове в HD, прави снимки от разстояние със специалното си приложение, WiFi, сензор за движение и издръжлива батерия

проверени отзиви 4,92/5
4.7/5

ОГРАНИЧЕНА ОФЕРТА - 50% ОТСТЪПКА

59,90 лева

внимание! Офертата на специалната цена от 59.90 лева вместо 119.00 лева с бърза доставка и наложен платеж е валидна само за налични наличности.

Последни 7 налични
7 БРОЯ..

Попълни с твоите данни
Доставяме до вашия дом за 48 часа!

ОТКЛЮЧВА ДВИЖЕНИЕ И ВИ ПРЕДУПРЕЖДАВА ВЕДНАГА НА ВАШИЯ МОБИЛЕН МОБИЛ.

Cam Pro® е най-модерната преносима мини камера за видеонаблюдение досега.

Той е напълно водоустойчив, единственият толкова малък, но оборудван с 48 MegaPixel инфрачервена технология, която гарантира ясно нощно виждане.

Той е оборудван с издръжлива батерия, така че веднъж зареден има автономност от приблизително 7 дни.

Благодарение на усъвършенствания сензор за движение и функцията за включване/изключване, той записва само когато има движение. Той измерва по-малко от квадратен инч и ви позволява да наблюдавате тайно цяла област.

ПЪЛЕН КОНТРОЛ КЪДЕТО И ДА СТЕ

ИНФРАЧЕРВЕНО НОЩНО ВИЖДАНЕ

Записва ясно дори при условия на слаба светлина, осигурявайки непрекъснато и надеждно наблюдение 24/7.

ДАТЧИК ЗА ДВИЖЕНИЕ

Изпраща незабавни известия до вашия мобилен телефон веднага щом бъде открито подозрително движение, което ви позволява да наблюдавате всяка среда в реално време.

FULL HD НЕПРЕКЪСНАТ ЗАПИС

Изключително ясна визия благодарение на обектива с технология за ясен фокус и FULL HD сензор. Винаги всичко наблюдавано и под контрол по всяко време.

МНОГО МАЛЪК С ВИСОКА ЕФЕКТИВНОСТ

Благодарение на малкия си размер и вградения магнит той може да бъде поставен навсякъде, без да бъде забелязан. Освен това, широкият ъгъл на заснемане до 180° ви позволява да заснемете голяма част от околната среда.

НАШЕТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ВКЛЮЧВА

ПРОВЕРЕНИ ОТЗИВИ НА НАШИ КЛИЕНТИ

5/5
"Закупих 4 броя и съм много доволен. Качеството на картината е отлично и няма прекъсвания"
Мартин
5/5
"Супер добра камера. Малка, компактна и с много добро качество!!"
Калоян
5/5
"Много бърза доставка. Работи отлично.❤️"
Калоян

внимание! Офертата на специалната цена от 59.90 лева вместо 119.00 лева с бърза доставка и наложен платеж е валидна само за налични наличности.

Последни 7 налични
7 БРОЯ..

Попълни с твоите данни
Доставяме до вашия дом за 48 часа!

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Нашият продукт е достъпен само онлайн. Просто попълнете формата с исканите данни и с вас ще се свърже някой от нашите оператори.

Сроковете за доставка обикновено варират между 2 и 3 работни дни. Събота, неделя и всички червени дни не трябва да се считат за работни дни.

Да, за да гарантираме по-голямо удобство и сигурност предлагаме плащане при доставка, можете да платите директно на куриера, когато продуктът пристигне.

Да, в рамките на 14 дни от доставката на продукта можете да се свържете с нас по всяко време на resi@articoliscontati.com, за да поискате възстановяване на сумата и да извършите връщане. Просто ни предоставете вашите данни и ние ще се погрижим за проблема ви незабавно.

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. Facebook is a trademark of Facebook, Inc

ВНИМАНИЕ: продуктите, препоръчани на тази страница, се продават в филиал, така че ние не сме нито производител, нито официален продавач на всеки отделен продукт, който можете да намерите на нашия сайт. Ето защо, за всякакви искания за възстановяване или други проблеми с продукти, поръчани през сайта, винаги се свържете с официалния дилър. Въпреки това, ние ще бъдем на разположение да ви помогнем и подкрепим.