Mirror Cam®

Наложен платеж и бърза доставка

Оценяване
4.7/5

Новото огледало за обратно виждане с висока разделителна способност със задна и предна камера

Шофирайте безопасно с предварителна регистрация, за да защитите колата си, да избегнете щети и да избегнете глоби

проверени отзиви 4,92/5
4.7/5

ОГРАНИЧЕНА ОФЕРТА - 50% ОТСТЪПКА

114,00 лева

внимание! Офертата на специалната цена от 114.00 лева вместо 229.00 лева с бърза доставка и наложен платеж е валидна само за налични наличности.

Последни 7 налични
7 БРОЯ..

Попълни с твоите данни
Доставяме до вашия дом за 48 часа!

КАМЕРА ЗА АВТОМОБИЛ СЪС СЕНЗОР ЗА ДВИЖЕНИЕ И ЗАПИС

ЛЕСЕН И БЪРЗ МОНТАЖ

Много е лесно да инсталирате тази камера на арматурното табло отзад, просто трябва да я инсталирате на предното око за обратно виждане с включеното предпазно покритие.

Full HD 1080P РЕЗОЛЮЦИЯ

Full HD 1080P предна камера с Full HD 480P задна камера за осигуряване на висококачествено заснемане на изображения дори през нощта.

7 инчов дисплей

Тази камера е оборудвана със 7-инчов дисплей, за да осигури лесна работа при управление и преглед.

НАШЕТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ВКЛЮЧВА

ПРОВЕРЕНИ ОТЗИВИ НА НАШИ КЛИЕНТИ

5/5
„Много повече от очакваното... опаковката съдържа всичко, както е описано, а огледалото е по-красиво от рекламираното.“
ANDREI
5/5
"Обектът пристига у дома в много внимателно опакован, вътре има всичко необходимо за сглобяване. Материалите са отлични, както и покритията. Монтирах го на Toyota Xilux, кола, която няма абсолютно никаква задна видимост и трябва да кажа, че има сега са решени много проблеми във фазите на маневриране. Отлично качество за цената."
PAUL
5/5
"Според мен това огледало за обратно виждане е брилянтно. Качеството на записите е наистина добро, дори през нощта е впечатляващо. Огледалото, когато е изключено, има много по-голяма яснота от оригиналното, което е включено. Всичко е много лесен за използване, просто включете и пуснете, няколко менюта и малко настройки."
BOGDAN

внимание! Офертата на специалната цена от 114.00 лева вместо 229.00 лева с бърза доставка и наложен платеж е валидна само за налични наличности.

Последни 7 налични
7 БРОЯ..

Попълни с твоите данни
Доставяме до вашия дом за 48 часа!

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Нашият продукт е достъпен само онлайн. Просто попълнете формата с исканите данни и с вас ще се свърже някой от нашите оператори.

Сроковете за доставка обикновено варират между 2 и 3 работни дни. Събота, неделя и всички червени дни не трябва да се считат за работни дни.

Да, за да гарантираме по-голямо удобство и сигурност предлагаме плащане при доставка, можете да платите директно на куриера, когато продуктът пристигне.

Да, в рамките на 14 дни от доставката на продукта можете да се свържете с нас по всяко време на resi@articoliscontati.com, за да поискате възстановяване на сумата и да извършите връщане. Просто ни предоставете вашите данни и ние ще се погрижим за проблема ви незабавно.

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. Facebook is a trademark of Facebook, Inc

ВНИМАНИЕ: продуктите, препоръчани на тази страница, се продават в филиал, така че ние не сме нито производител, нито официален продавач на всеки отделен продукт, който можете да намерите на нашия сайт. Ето защо, за всякакви искания за възстановяване или други проблеми с продукти, поръчани през сайта, винаги се свържете с официалния дилър. Въпреки това, ние ще бъдем на разположение да ви помогнем и подкрепим.