Mirror Cam®

Plata la livrare Livrare rapida

Evaluare medie 4,87/5
4.7/5

Noua oglinda retrovizoare de inalta definitie cu camera spate si fata

Conduceți în siguranță cu înregistrarea avansată pentru a vă proteja mașina, a evita deteriorarea și a evita amenzile

Astăzi în ofertă specială -50%

289.00 Lei

Atenţie! oferta de reducere de 50% la pretul de 289.00 Lei cu livrare rapidă si ramburs este valabila doar pentru stocurile disponibile in depozit.

CEREA MARE, au mai rămas doar 7 bucăți
7 BUCĂȚI

Completați formularul cu datele dvs. și faceți clic pe butonul verde

De asemenea, potrivit pentru copii și tineri, datorită senzorilor anti-obstacol și anti-cădere și a stabilizatorului de zbor

INSTALARE UȘOARĂ ȘI RAPIDĂ

Este foarte ușor să instalați această cameră de bord pentru oglindă, trebuie doar să o instalați pe oglinda retrovizoare anterioară cu curelele de cauciuc incluse.

REZOLUȚIE Full HD 1080P

Cameră frontală Full HD 1080P cu cameră spate Full HD 480P pentru a asigura o captură de imagini de înaltă calitate chiar și pe timp de noapte.

Afișaj de 7 inchi

Această cameră este echipată cu un afișaj de 7 inchi pentru a oferi ușurință în operare în control și previzualizare..

CE INCLUDE OFERTA

Recenzii verificate de la clienții noștri

EVALUAREA 5/5
5/5
"Mult mai mult decât se aștepta… pachetul conține totul așa cum este descris și oglinda este mai frumoasă decât apare în reclamă."
ANDREI
EVALUAREA 5/5
5/5
"Obiectul ajunge acasa intr-un ambalaj foarte atent, in interior se afla tot ce este necesar pentru asamblare. Materialele sunt excelente la fel ca si finisajele. L-am instalat pe o Toyota Xilux, mașină care nu are absolut nicio vizibilitate în spate și trebuie să spun că acum a rezolvat multe probleme în fazele de manevră. Calitate excelentă la preț."
PAUL
EVALUAREA 5/5
5/5
"Dupa parerea mea aceasta oglinda retrovizoare este geniala. Calitatea inregistrarilor este chiar buna, chiar si noaptea este impresionanta. oglinda, cand este oprita, are o claritate mult mai mare decat cea originala pe care sta.Totul este foarte simplu de folosit, doar plug and play, putine meniuri si putine setari."
BOGDAN

Atenţie! oferta de reducere de 50% la pretul de 289.00 Lei cu livrare rapidă si ramburs este valabila doar pentru stocurile disponibile in depozit.

CEREA MARE, au mai rămas doar 7 bucăți
7 BUCĂȚI

Completați formularul cu datele dvs. și faceți clic pe butonul verde

Întrebări frecvente

Produsul nostru este disponibil doar online. Completați formularul cu datele necesare și veți fi contactat de unul dintre operatorii noștri.

Termenele de livrare variază de obicei între 2 și 3 zile lucrătoare. Sâmbăta, duminica și toate zilele roșii nu sunt considerate zile lucrătoare.

Da, pentru a garanta mai mult confort si siguranta oferim plata la livrare, puteti achita direct curierul la sosirea produsului.

Da. În termen de 14 zile de la livrarea produsului, ne puteți contacta în orice moment la ordini@articoliscontati.com pentru a solicita o rambursare și a face retur. Pur și simplu furnizați-ne detaliile dvs. și ne vom ocupa imediat de problema dvs.

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. Facebook is a trademark of Facebook, Inc

© 2022 – articlesdiscounted.com – Toate drepturile rezervate