Pro Vision

Наложен платеж и бърза доставка

Оценяване
4.7/5

Саморегулиращи се градуирани лещи с технология против отблясъци и променлива градация

Самонастройващи се диоптрични лещи с антирефлексна технология и променливо градиране, които се адаптират към всякакви светлинни условия.

ОГРАНИЧЕНА ОФЕРТА - 50% ОТСТЪПКА

54,95 лева

Внимание, офертата само за 54.95 лв с безплатна доставка в рамките на 48 часа и наложен платеж изтича днес 16/07/2024
Последни 7 налични
7 БРОЯ

Попълни с твоите данни
Доставяме до вашия дом за 48 часа!

ВИЖДАШ ЯСНО И ОТБЛИЗО И ОТДАЛЕЧ, БЕЗ НУЖДА ОТ МНОГО СМЕНЯЩИ СЕ ЧАСТИ НА ОЧИЛАТА

Всичко, което трябва да направите, е да поставите устройството на главата си и очите ви ще се фокусират върху това, което гледате

Ще ви предпази 100% от слънцето и UV лъчите, ще можете да четете книга и да гледате в далечината, без да изморявате очите си.
Тази революционна технология за гъвкав фокус също се справя с късогледството и астигматизма.

Няма значение колко диоптъра имате в очите, благодарение на характеристиките на саморегулация, лещите ще се регулират сами, така че да могат да се използват от всички хора.

САМОРЕГУЛИРАЩИ СЕ ОЧИЛА

Саморегулиращи се градуирани лещи с променлива градация

One Power Readers” са очила с автоматично регулиращи се лещи, които включват диоптри от 0,5 до 3,75. Тези очила не изискват настройки, тъй като очите автоматично избират правилната диоптрия.

Нова технология за автоматично фокусиране

Очилата OnePower Readers са готови, които се саморегулират според нуждите на твоите очи, за да виждаш ясно както отблизо, така и отдалеч.

ултраздрав и неразрушим

Рамката на очилата е неразрушима, изработена от титан, а дръжките са много гъвкави.

Перфектни очила, идеални за тези, които искат да виждат добре, без да сменят диоптричните очила всеки път.

нашите клиенти не могат да сбъркат

5/5
“Страхотен продукт, за тези, които не могат да видят нещата отдалеч, но с него ще видят всичко, което искат. единствената грешка е, че се появиха късно на пазара, но все още са много търсени ”
Георги
5/5
“Лещите са нагласени на очите, примерно едната около 2.0 диоптъра а другата 2.50 странно ама така. Най-доброто е, че може да се използва от всеки и че може да се използва от всички хора. регулирайте интензитета на светлината и можете да четете на слънце без никакви смущения."
Николай
VALUTAZIONE 5/5
5/5
"Бях скептичен/скептична в началото, но след като пробвах тези очила, не можех да бъда по-доволен/доволна. Лесни са за използване и предоставят удобно зрение, както отблизо, така и на разстояние. Ги препоръчвам на всеки, който иска да се освободи от нуждата да носи повече от една чифт очила."
Иванка

СЪДЪРЖАНИЕ НА ПАКЕТА

Внимание, офертата само за 54.95 лв с безплатна доставка в рамките на 48 часа и наложен платеж изтича днес 16/07/2024
Последни 7 налични
7 БРОЯ

Попълни с твоите данни
Доставяме до вашия дом за 48 часа!

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Колко струват транспортните разходи?

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. Facebook is a trademark of Facebook, Inc

ВНИМАНИЕ: продуктите, препоръчани на тази страница, се продават в филиал, така че ние не сме нито производител, нито официален продавач на всеки отделен продукт, който можете да намерите на нашия сайт. Ето защо, за всякакви искания за възстановяване или други проблеми с продукти, поръчани през сайта, винаги се свържете с официалния дилър. Въпреки това, ние ще бъдем на разположение да ви помогнем и подкрепим.