Pro Vision

Plata la livrare Livrare rapida

Evaluare medie 4,87/5
4.7/5

Noul model de ochelari cu lentile ajustabile pentru distanta sau aproiere

Lentile cu prescripție auto-ajustabile cu tehnologie anti-reflex și gradare variabilă care se adaptează la toate condițiile de lumină.

Astăzi în ofertă specială -50% Doar 149 lei

149 Lei

Atenţie! Oferta de 149 Lei cu transport gratuit și plata la livrare expiră astăzi 30/05/2024
CEREA MARE, au mai rămas doar 7 bucăți
7 BUCĂȚI

Completați formularul cu datele dvs. și faceți clic pe butonul verde

O pereche de ochelari, cu toate gradațiile de care ai nevoie

O singura pereche de ochelari, pentru toate gradatiile de care ai nevoie, nu va mai fi necesara schimbarea ochelarilor, doar foloseste o singura pereche chiar daca ai gradati diferite pentru fiecare ochi.

Pur și simplu puneți ochelarii și ochii tăi vor găsi singuri focalizarea ideală, datorită tehnologiei Flex Focus Optics.

Ochelarii One Power sunt echipati cu o lentilă multifocală inovatoare cu patent și ajustare, un sistem complex de suprapunere a lentilelor (Multi-Lent).

Evitați pierderea de timp și bani: Nu mai cheltuiți mulți bani pe ochelari și examinări oculare! Cu One Power puteți vedea peisaje sau citi o carte fără a fi nevoie să vă schimbați ochelarii!

TEHNOLOGIE AUTO FOCUS PENTRU LENTILE AUTO AJUSTABLE

Datorită tehnologiei AutoFocal, acestea protejează împotriva radiațiilor și luminii albastre și se adaptează la toate condițiile de lumină.

Graduare automată de la 0,5 la 4,0

Lentilele auto-ajustabile fac ca ochelarii AutoFocal să fie potriviți pentru toate cele mai frecvente probleme de vedere. Nu mai schimba ochelarii în funcție de ceea ce faci.

Noua tehnologie flex focus

Ultra-USOARE, anti-aburire, acestea schimba culoarea datorita tehnologiei monocromatice bazate pe intensitatea luminii solare.

Ultra rezistent si indestructibil

Nu vă faceți griji, ochelarii AutoFocal sunt construiți cu materiale de origine militară indestructibilă. De aceea oferim o garanție pe viață.

PRINCIPALE AVANTAJE

Recenzii verificate de la clienții noștri

EVALUAREA 5/5
5/5
"Lucrez ca secretară în cabinetul unui medic și fiind în fața calculatorului 8 ore pe zi am suferit mereu de migrene. Cu acești ochelari incredibili totul a dispărut după prima zi."
EVALUAREA 5/5
5/5
"Una dintre cele mai reușite achiziții. Le folosesc toată ziua pentru a citi când sunt pe computer și când sunt afară. Se întunecă de îndată ce lumina soarelui răsare."
EVALUAREA 5/5
5/5
""Tehnologia concentrată în acești ochelari este cu adevărat absurdă. În plus, sunt foarte ușoare și deloc enervante. I-am cumpărat și pentru soția mea."

CE VEȚI GĂSI ÎN PACHET

Atenţie! Oferta de 149 Lei cu transport gratuit și plata la livrare expiră astăzi 30/05/2024
CEREA MARE, au mai rămas doar 7 bucăți
7 BUCĂȚI

Completați formularul cu datele dvs. și faceți clic pe butonul verde

Întrebări frecvente

Produsul nostru este disponibil doar online. Completați formularul cu datele necesare și veți fi contactat de unul dintre operatorii noștri.

Termenele de livrare variază de obicei între 2 și 3 zile lucrătoare. Sâmbăta, duminica și toate zilele roșii nu sunt considerate zile lucrătoare.

Da, pentru a garanta mai mult confort si siguranta oferim plata la livrare, puteti achita direct curierul la sosirea produsului.

Da. În termen de 14 zile de la livrarea produsului, ne puteți contacta în orice moment la ordini@articoliscontati.com pentru a solicita o rambursare și a face retur. Pur și simplu furnizați-ne detaliile dvs. și ne vom ocupa imediat de problema dvs.

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. Facebook is a trademark of Facebook, Inc

© 2022 – articlesdiscounted.com – Toate drepturile rezervate