Vernis Pro

Plata la livrare Livrare rapida

Evaluare medie 4,87/5
4.7/5

Pulverizator de vopsea profesional

Pictează orice suprafață ca un profesionist în jumătate din timp și fără efort

Astăzi în ofertă specială -50%

392.00 Lei

Atenţie! Oferta de 392 Lei cu transport gratuit și plata la livrare expiră astăzi 13/06/2024
CEREA MARE, au mai rămas doar 7 bucăți
7 BUCĂȚI

Completați formularul cu datele dvs. și faceți clic pe butonul verde

Uitați de role și perii

Pistolul fără aer ușor de calitate profesională vă asigură să obțineți rezultate impecabile, fără a cheltui sute de lei.

Jetul său regulat și uniform vă permite să acoperiți suprafețe foarte mari într-un timp scurt.

Vă permite să vopsiți tavane, pereți din zidărie, lemn, balustrade și multe altele, economisind timp și intervenții costisitoare.

Puteți uita în sfârșit de rolă și perie. Rezultate profesionale fără pete sau urme de perie.. fără efort și în jumătate de timp.

SPRAY INTELIGENT CU 3 JURI

Duzele sale pot fi reglate în 3 poziții diferite. Datorită tehnologiei speciale Power Airless, garantează acoperire completă FĂRĂ EFORT într-o SINGURĂ PENTRU!

REZULTATE PROFESIONALE ÎN TIMP SCURT

Datorită recipientului mare, puteți vopsi până la 25 de metri pătrați cu doar 2 litri, fără a fi nevoie să aplicați un al doilea strat! De fapt, acest pulverizator de vopsea extraordinar acoperă perfect fiecare metru de perete și/sau obiect!

UȘOR DE UTILIZAT CHIAR PENTRU ÎNCEPĂTORI

Datorită compresorului de înaltă presiune și a pistolului precis cu duză direcțională, Vernis vopsește și lăcuiește orice perete și/sau obiect cu precizie și fără cocoloașe. Mai mult, puteți regla duza pe 3 niveluri, pulverizând pe orizontală, verticală și circulară!

IDEAL PENTRU ORICE TIP DE VOPSEA

Datorită mixerului intern al Vernis, puteți utiliza orice lac și/sau vopsea fără a fi nevoie să o diluați.

Ușoară și SIMPLU DE UTILIZAT

Tot ce trebuie să faceți este să umpleți rezervorul mare cu tipul de vopsea dorit, să reglați jetul pistolului în funcție de suprafața de vopsit, să apăsați pe trăgaci și să începeți să vopsiți.

Rezervorul conține până la 2 litri de vopsea, trebuie să-l umpleți o singură dată pentru a vopsi. Pentru a-l curăța, pur și simplu clătiți rezervorul cu apă.

Ce include oferta

Recenzii verificate de la clienții noștri

EVALUAREA 5/5
5/5
"Foarte mulțumit de asta am folosit pentru a vopsi panouri de gard și îmi economisește atât de mult timp, Il recomand cu siguranță."
ANDREI
EVALUAREA 5/5
5/5
"Vopsea de foarte bună calitate, nu lasă nicio piesă neatinsă. Mult mai ieftin decât alte modele similare online."
PAUL
EVALUAREA 5/5
5/5
"Încântat. surprins cât de puternic este având în vedere prețul ieftin. Livrarea a fost rapidă și ușor pentru a începe să-l foloseasc."
BOGDAN
Atenţie! Oferta de 392 Lei cu transport gratuit și plata la livrare expiră astăzi 13/06/2024
CEREA MARE, au mai rămas doar 7 bucăți
7 BUCĂȚI

Completați formularul cu datele dvs. și faceți clic pe butonul verde

Întrebări frecvente

Produsul nostru este disponibil doar online. Completați formularul cu datele necesare și veți fi contactat de unul dintre operatorii noștri.

Termenele de livrare variază de obicei între 2 și 3 zile lucrătoare. Sâmbăta, duminica și toate zilele roșii nu sunt considerate zile lucrătoare.

Da, pentru a garanta mai mult confort si siguranta oferim plata la livrare, puteti achita direct curierul la sosirea produsului.

Da. În termen de 14 zile de la livrarea produsului, ne puteți contacta în orice moment la ordini@articoliscontati.com pentru a solicita o rambursare și a face retur. Pur și simplu furnizați-ne detaliile dvs. și ne vom ocupa imediat de problema dvs.

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. Facebook is a trademark of Facebook, Inc

© 2022 – articlesdiscounted.com – Toate drepturile rezervate