Postural Pro

Plata la livrare Livrare rapida

Evaluare medie 4,87/5
4.7/5

Corector ortopedic de postură pentru spate drept fără durere

Corectează permanent problemele de postură, elimină durerile de spate, umeri și gât. Se poartă sub haine cu orice ocazie, pentru umerii drepti, pentru a corecta cocoașa, și a menține o poziție corectă.

Astăzi în ofertă specială -50%

169.00 Lei

Atenție! Oferta de 169 lei cu livrare rapidă și ramburs expiră astăzi 25/04/2024
CEREA MARE, au mai rămas doar 7 bucăți
7 BUCĂȚI

Completați formularul cu datele dvs. și faceți clic pe butonul verde

ÎMBUNĂȚĂȚI POSTURA ȘI ELIMINAȚI DUREREA

Această bentiță ortopedic vă îmbunătățește postura, făcându-vă să mergeți în poziție verticală și eliminând obiceiurile proaste care vă împiedică spatele să rămână echilibrat.

Prin îmbunătățirea posturii, creșteți și în înălțime , ceea ce vă conferă un aspect mai elegant și mai încrezător.

Țesătura inovatoare respirabilă îl face confortabil, răcoros și ușor de purtat pe sub haine fără ca nimeni să observe.

Corectorul de postură vă va însoți pe tot parcursul zilei, în timp ce lucrați, în timp ce faceți treburi casnice, în timp ce faceți exerciții fizice. Aveți nevoie doar de 2 ore pe zi pentru a vedea imediat rezultatele.

De acum înainte, cu Postural-Comfort™ vei avea o postură perfectă!

Cu siguranță îți corectează postura

Datorită benzilor elastice auto-ajustabile, Postural-Comfort™ aliniază coloana vertebrală, garantându-vă postura corectă în orice moment al zilei. Folosirea acestuia în mod constant ajută la ameliorarea durerilor frecvente de spate, a durerilor de gât și a disconfortului la umăr. În acest fel, mușchii spatelui sunt întăriți, iar postura dumneavoastră este corectată automat.

Reduce durerea și oferă alinare

Ajută la corectarea posturii proaste, promovând o poziție verticală și corectă a corpului. Reduce durerile de spate, umeri, gat si clavicule, imbunatatind calitatea vietii celor care sufera de disconfort muscular. Corectează o serie de deformări posturale, cum ar fi: scolioza, cifoza, hipercoza, umerii curbați în față și lordoza. În decurs de o săptămână veți vedea primele rezultate.

Ușor și confortabil de purtat

Puteți purta Postural-Comfort™ acasă, la serviciu, la școală sau în timp ce faceți sport! Este invizibil sub haine si este respirabil, asa ca il poti folosi chiar si in zilele de vara; în timp ce iarna are funcția de a reține căldura pentru a menține caldă zona afectată! Nu numai atât, este antibacteriană și antialergenică, astfel încât pielea ta nu se va irita. Postural-Comfort™ este ușor de spălat la mașină la temperatura recomandată de 30°.

SOLUȚIA EFICIENTĂ PENTRU O VIAȚĂ FĂRĂ DURERE

Recenzii verificate de la clienții noștri

EVALUAREA 5/5
5/5
"Am purtat corectorul de postură timp de o săptămână și deja simt diferența! Mai puține dureri și o postură mult mai bună!"
Elena
EVALUAREA 5/5
5/5
"Corectorul de postură este ușor de purtat și s-a potrivit perfect mărimii mele. Îl recomand cu încredere!"
Andrei
EVALUAREA 5/5
5/5
"Nu am realizat cât de multă tensiune pun pe umărul meu până când am început să port acest corector. Este o schimbare semnificativă!"
Maria
Atenție! Oferta de 169 lei cu livrare rapidă și ramburs expiră astăzi 25/04/2024
CEREA MARE, au mai rămas doar 7 bucăți
7 BUCĂȚI

Completați formularul cu datele dvs. și faceți clic pe butonul verde

Întrebări frecvente

Produsul nostru este disponibil doar online. Completați formularul cu datele necesare și veți fi contactat de unul dintre operatorii noștri.

Termenele de livrare variază de obicei între 2 și 3 zile lucrătoare. Sâmbăta, duminica și toate zilele roșii nu sunt considerate zile lucrătoare.

Da, pentru a garanta mai mult confort si siguranta oferim plata la livrare, puteti achita direct curierul la sosirea produsului.

Da. În termen de 14 zile de la livrarea produsului, ne puteți contacta în orice moment la ordini@articoliscontati.com pentru a solicita o rambursare și a face retur. Pur și simplu furnizați-ne detaliile dvs. și ne vom ocupa imediat de problema dvs.

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. Facebook is a trademark of Facebook, Inc

© 2022 – articlesdiscounted.com – Toate drepturile rezervate