Razor Pro®

Наложен платеж и бърза доставка

Оценяване
4.7/5

Новият професионален тример за брада и машинка за подстригване за бързо, прецизно и удобно бръснене, без дразнене и без ограничения на автономността

Професионално, перфектно и прецизно бръснене и финиш. Единствената самобръсначка, която все още има 50% батерия след 7/8 дни употреба.

проверени отзиви 4,92/5
4.7/5

ОГРАНИЧЕНА ОФЕРТА - 50% ОТСТЪПКА

79,00 лева

внимание! Офертата на специалната цена от 79.90 лева вместо 159.00 лева с бърза доставка и наложен платеж е валидна само за налични наличности.

Последни 7 налични
7 БРОЯ..

Попълни с твоите данни
Доставяме до вашия дом за 48 часа!

Професионално, перфектно и прецизно бръснене

Иновативният Razor Pro® ви позволява да създавате перфектни подстригвания и професионални прически за вашата брада и коса, като използвате до 4 различни размера.

Острото острие и мощният мотор осигуряват прецизност с висока производителност, не скубят косата и не дразнят кожата. Подходящ за сухи/мокри прически.

Той съдържа 1800 mAh батерия вътре, трябва само да се зарежда за 2 часа, за да се насладите на 380 минути подстригване.

Електрическата самобръсначка, използвана най-често от най-добрите бръснари

Професионална употреба: прецизна, мощна и безопасна

С двустранно неръждаемо острие. 190 разфасовки в секунда. Иновативна система за двойна защита на кожата. Можете да го използвате върху суха или мокра кожа, със или без пяна.

Т-образно острие: прецизно и равномерно рязане

Проектиран да осигурява прецизно и равномерно изрязване. Независимо дали търсите подстригване 0-4 мм или искате да използвате включените гребени (1,5 мм, 2 мм, 3 мм и 4 мм)

Безопасен и лесен за използване

Бръснене, подстригване и завършване на коса или брада с всякаква дебелина и дължина с абсолютна прецизност, получаване на нюанси и шарки, които обикновено се получават с ръчни ножици или бръсначи.

Ултра мощен двигател

Мощният професионален мотор осигурява стабилна скорост от 7000PRM, а острото острие предлага прецизност с висока производителност, която може да подстриже гъста коса гладко. В същото време острието не къса козината/космите и не засяда.

НАШЕТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ВКЛЮЧВА

ПРОВЕРЕНИ ОТЗИВИ НА НАШИ КЛИЕНТИ

5/5
"Най-добрата самобръсначка. Пристигна бързо, без проблеми.“
Мартин
5/5
"Перфектен завършек както за брада, така и за прическа. Отлично. Получено с всички обещани аксесоари."
Калоян
5/5
"Използван за първи път за освобождаване на коса, открих отличен комфорт, супер безшумно острие и много прецизно рязане, до такава степен, че само едно минаване беше достатъчно, за да постигна резултата, който исках. Използван по същия повод за целия сандък със същия добър резултат."
Калоян

внимание! Офертата на специалната цена от 79.90 лева вместо 159.00 лева с бърза доставка и наложен платеж е валидна само за налични наличности.

Последни 7 налични
7 БРОЯ..

Попълни с твоите данни
Доставяме до вашия дом за 48 часа!

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Нашият продукт е достъпен само онлайн. Просто попълнете формата с исканите данни и с вас ще се свърже някой от нашите оператори.

Сроковете за доставка обикновено варират между 2 и 3 работни дни. Събота, неделя и всички червени дни не трябва да се считат за работни дни.

Да, за да гарантираме по-голямо удобство и сигурност предлагаме плащане при доставка, можете да платите директно на куриера, когато продуктът пристигне.

Да, в рамките на 14 дни от доставката на продукта можете да се свържете с нас по всяко време на resi@articoliscontati.com, за да поискате възстановяване на сумата и да извършите връщане. Просто ни предоставете вашите данни и ние ще се погрижим за проблема ви незабавно.

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. Facebook is a trademark of Facebook, Inc

ВНИМАНИЕ: продуктите, препоръчани на тази страница, се продават в филиал, така че ние не сме нито производител, нито официален продавач на всеки отделен продукт, който можете да намерите на нашия сайт. Ето защо, за всякакви искания за възстановяване или други проблеми с продукти, поръчани през сайта, винаги се свържете с официалния дилър. Въпреки това, ние ще бъдем на разположение да ви помогнем и подкрепим.