Easy Coat

Plata la livrare Livrare rapida

Evaluare medie 4,87/5
4.7/5

Lichidul cu mai multe suprafețe care restaurează, reînnoiește și restaurează toate suprafețele deteriorate

Rășină super lustruire care reînvie culoarea originală, îndepărtează petele, halourile și zgârieturile într-un singur pas, funcționează fără apă sau clătire și protejează suprafețele de-a lungul anilor.

Astăzi în ofertă specială 3x1 -50%

177.00 Lei

Atenţie! Oferta 3×1 de 177 Lei cu transport gratuit și plata la livrare expiră astăzi 29/09/2023
CEREA MARE, au mai rămas doar 7 bucăți
7 BUCĂȚI

Completați formularul cu datele dvs. și faceți clic pe butonul verde

REGENERAȚI TOATE SUPRAFEȚELE ÎN O SINGURĂ PASARE

trusa perfectă care ajută să facă din nou strălucitor și nou tot ceea ce s-a decolorat. Un restaurator și un agent de clătire ușor de utilizat.

Protejează și reînnoiește fiecare suprafață după un singur strat, eliminând zgârieturile și dând culoarea și strălucirea originale.

De asemenea, face ca orice material să fie impermeabil și rezistent la condițiile atmosferice, creând un strat protector chiar și pentru materialele expuse la intemperii.

Umple zgârieturile și protejează suprafețele în timp

Îndepărtează petele și dungile

Datorită formulei sale cu triplă acțiune, elimină murdăria, petele și dungile. De asemenea, hrănește suprafețele făcându-le să revină la culoarea lor originală, atât strălucitoare, cât și mată. Odată uscat, EasyCoat va lăsa un strat protector invizibil. Acest lucru va proteja suprafața de mici lovituri și zgârieturi, sporindu-i durabilitatea de-a lungul anilor.

Umple chiar și zgârieturile adânci

Microfibrele din EasyCoat aderă la interiorul lemnului și a altor suprafețe, umplând zgârieturi, crestături și ștergând orice urme și urme.

Pentru toate suprafetele

Acționează asupra obiectelor din lemn, plastic, metal, pvc, piatră, deteriorate, decolorate sau opace. Nu necesită clătire, se absoarbe rapid și nu lasă reziduuri lipicioase.

UȘOR DE UTILIZAT ȘI APLICAT

Pur și simplu întindeți o cantitate mică de produs pe suprafața curată cu o cârpă moale și uscată.

Masați ușor în cercuri pentru a lăsa produsul să pătrundă și lăsați să se usuce timp de o oră.

Nu numai că reînnoiește, dar creează și o barieră de protecție care respinge praful, umiditatea și agenții atmosferici nocivi.

Recenzii verificate de la clienții noștri

EVALUAREA 5/5
5/5
"Căutam o soluție ușoară, rapidă și economică pentru a-mi reface mobilierul ruinat. Convenabil de aplicat, rezultate optime chiar și cu un singur strat"
Andrei
EVALUAREA 5/5
5/5
"Pana in prezent produsul este excelent din punct de vedere calitativ.Lemnurile tratate sunt in stare excelenta si au recapatat stralucirea si impermeabilitatea tipice unui produs nou! L-as cumpara din nou. Simplu de aplicat cu bureții furnizați."
Paul
EVALUAREA 5/5
5/5
"Am folosit produsul pentru lustruirea unei uși de exterior, iar lemnul și-a recăpătat imediat strălucirea, care încă mai rezistă după câteva săptămâni"
Bogdan
Atenţie! Oferta 3×1 de 177 Lei cu transport gratuit și plata la livrare expiră astăzi 29/09/2023
CEREA MARE, au mai rămas doar 7 bucăți
7 BUCĂȚI

Completați formularul cu datele dvs. și faceți clic pe butonul verde

Întrebări frecvente

Produsul nostru este disponibil doar online. Completați formularul cu datele necesare și veți fi contactat de unul dintre operatorii noștri.

Termenele de livrare variază de obicei între 2 și 3 zile lucrătoare. Sâmbăta, duminica și toate zilele roșii nu sunt considerate zile lucrătoare.

Da, pentru a garanta mai mult confort si siguranta oferim plata la livrare, puteti achita direct curierul la sosirea produsului.

Da. În termen de 14 zile de la livrarea produsului, ne puteți contacta în orice moment la ordini@articoliscontati.com pentru a solicita o rambursare și a face retur. Pur și simplu furnizați-ne detaliile dvs. și ne vom ocupa imediat de problema dvs.

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. Facebook is a trademark of Facebook, Inc

© 2022 – articlesdiscounted.com – Toate drepturile rezervate