Garden Pro®

Наложен платеж и бърза доставка

Оценяване
4.7/5

Новият супер устойчив и лек градински маркуч, който се простира до 30 метра, без изобщо да се заплита

Разтяга се до 30 метра с водно налягане от 60-180 PSI и се връща към първоначалната си дължина, когато водата се изключи. Изключително устойчив, пистолет с 10 настройки на пръскане и регулиране на налягането + месингов фитинг

проверени отзиви 4,92/5
4.7/5

ОГРАНИЧЕНА ОФЕРТА - 50% ОТСТЪПКА

64,90 лева

внимание! Офертата на специалната цена от 64,90 лева вместо 139.00 лева с бърза доставка и наложен платеж е валидна само за налични наличности.

Последни 7 налични
7 БРОЯ..

Попълни с твоите данни
Доставяме до вашия дом за 48 часа!

ЛЕК И УЛТРА УСТОЙЧИВ, ТОЙ Е ИДЕАЛЕН ЗА МНОГОКРАТНИ УПОТРЕБИ

МОЩЕН И УЛТРА УСТОЙЧИВ

Градинският маркуч Garden Pro® се разтяга до 30 метра с водно налягане от 60-180 PSI и се връща към първоначалната си дължина, когато водата се спре. Тайната на неговата невероятна устойчивост се крие в трислойната въздушна камера, покрита с латекс, който предотвратява счупвания и течове.

РЕГУЛИРУЕМИ ВОДОСТРУИ

Доставената дюза предлага разнообразие от режими на поливане. Изберете от 10 различни джетове. Независимо дали искате да поливате цветя, да чистите тротоари или да миете коли, можете да регулирате скоростта на водната струя според вашите нужди.

ЕРГОНОМИЧНА ДРЪЖКА АНТИ-УСИЛИЕ

Снабден е с удобен захват, който намалява усилието и умората на ръцете. Висококачественият месингов конектор предотвратява изтичането на вода от маркуча възможно най-много и предлага отлична устойчивост на корозия и без ръжда.

МНОЖЕСТВО ИЗПОЛЗВАНЕ

Използвайте го за почистване на балкон, градина, кола, под, двор, поливане на цветя, почистване на тротоари. Снабден е с универсална месингова връзка, съвместима с всички кранове, за чиста работа без капки по време на употреба.

10 ВИДА СПРЕЙ ЗА ВСЯКАКВИ НУЖДИ

Questo tubo da giardino è dotato di una tecnologia avanzata che gli permette di espandersi fino a triplicare la sua lunghezza originale, consentendoti di raggiungere anche le zone più remote del tuo giardino

Realizzato in lattice-naylon si gonfia e sgonfia automaticamente, occupa pochissimo spazio, non si aggrovigliola e non si piega, i suoi 8 differenti spruzzi ne consentono molteplici utilizzi evitando schizzi e perdite d’acqua.

Compatibile tutti i rubinetti, ha un collegamento a scatto rapido, che è perfetto per tutti i sistemi comuni.

С ПОРЪЧКАТА ДНЕС ЩЕ ПОЛУЧИТЕ СУПЕР ОФЕРТА

КАКВО КАЗВАТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

5/5
"Намерих идеалния подарък както за моята градина, така и за моята кола. Откакто го купих, веднага го изпробвах на моята машина и мога да ви уверя, че осигурява отлично налягане дори за почистване на машината."
Georgi
5/5
"Наистина съм много доволен от този градински маркуч. Опитах много през годините, но никой не беше достигнал тези нива на налягане! Всъщност работи много добре, използвам го за поливане, а също и за миене на кола... и е с отлично качество в сравнение с наличните наоколо.“
Ivan
5/5
"Най-накрая маркуч, който не е прекалено дълъг, но става такъв, когато е необходимо, здрав и лесен за боравене, кранът на душ слушалката също ви позволява да дозирате интензивността на водата... Намирам го за полезен и удобен за използване дори с високо налягане."
Hristo

внимание! Офертата на специалната цена от 64,90 лева вместо 139.00 лева с бърза доставка и наложен платеж е валидна само за налични наличности.

Последни 7 налични
7 БРОЯ..

Попълни с твоите данни
Доставяме до вашия дом за 48 часа!

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Нашият продукт е достъпен само онлайн. Просто попълнете формата с исканите данни и с вас ще се свърже някой от нашите оператори.

Сроковете за доставка обикновено варират между 2 и 3 работни дни. Събота, неделя и всички червени дни не трябва да се считат за работни дни.

Да, за да гарантираме по-голямо удобство и сигурност предлагаме плащане при доставка, можете да платите директно на куриера, когато продуктът пристигне.

Да, в рамките на 14 дни от доставката на продукта можете да се свържете с нас по всяко време на resi@onlineshopitalia.com, за да поискате възстановяване на сумата и да извършите връщане. Просто ни предоставете вашите данни и ние ще се погрижим за проблема ви незабавно.

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. Facebook is a trademark of Facebook, Inc

ВНИМАНИЕ: продуктите, препоръчани на тази страница, се продават в филиал, така че ние не сме нито производител, нито официален продавач на всеки отделен продукт, който можете да намерите на нашия сайт. Ето защо, за всякакви искания за възстановяване или други проблеми с продукти, поръчани през сайта, винаги се свържете с официалния дилър. Въпреки това, ние ще бъдем на разположение да ви помогнем и подкрепим.