Vernis Pro

Наложен платеж и бърза доставка

Оценяване
4.7/5

Професионален бояджия със спрей

Да боядисвате всяка повърхност като истински професионалист за половината време и без усилие

проверени отзиви 4,92/5
4.7/5

ОГРАНИЧЕНА ОФЕРТА - 50% ОТСТЪПКА

129,00 лева

внимание! Офертата на специалната цена от 129.00 лв. вместо 260.00 лв. с бърза доставка и наложен платеж важи само за ограничен брой на склад.

Последни 7 налични
7 БРОЯ..

Попълни с твоите данни
Доставяме до вашия дом за 48 часа!

Забравете ролките и четките

Лекият безвъздушен пистолет от професионален клас ви гарантира безупречни резултати, без да харчите стотици долари.

Неговата равномерна и равномерна струя ви позволява да покриете много големи площи за кратко време.

Тя ви позволява да боядисвате тавани, зидани стени, дърво, парапети и много други, спестявайки време и скъпи интервенции.

Всичко, което трябва да направите, е да напълните големия резервоар с вида боя, който желаете, да нагласите пистолета за пръскане към повърхността, която искате да боядисате, да дръпнете спусъка и да започнете да боядисвате.

Резервоарът може да побере до 2 литра боя, трябва да го напълните само веднъж, за да боядисате. За да го почистите, просто изплакнете резервоара с вода.

ИНТЕЛИГЕНТЕН СПРЕЙ С 3 СТРУИ

ПРОФЕСИОНАЛНИ РЕЗУЛТАТИ ЗА КРАТКО ВРЕМЕ

ЛЕСЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ ДОРИ ОТ НАЧИНАЕЩИ

КАКВО ВКЛЮЧВА ОФЕРТАТА

Проверени отзиви от наши клиенти

5/5
"Много съм доволен, използвах го за боядисване на оградните панели и ми спести толкова много време, горещо го препоръчвам.“
ANDREI
5/5
"Боя с отлично качество, не оставя недокосната част. Много по-евтино от други подобни модели онлайн."
PAUL
5/5
"Щастлив. Изненадан съм колко мощен е на достъпна цена. Доставката беше бърза и лесна за започване.“
BOGDAN

внимание! Офертата на специалната цена от 129.00 лв. вместо 260.00 лв. с бърза доставка и наложен платеж важи само за ограничен брой на склад.

Последни 7 налични
7 БРОЯ..

Попълни с твоите данни
Доставяме до вашия дом за 48 часа!

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Нашият продукт е достъпен само онлайн. Просто попълнете формата с исканите данни и с вас ще се свърже някой от нашите оператори.

Сроковете за доставка обикновено варират между 2 и 3 работни дни. Събота, неделя и всички червени дни не трябва да се считат за работни дни.

Да, за да гарантираме по-голямо удобство и сигурност предлагаме плащане при доставка, можете да платите директно на куриера, когато продуктът пристигне.

Да, в рамките на 14 дни от доставката на продукта можете да се свържете с нас по всяко време на resi@articoliscontati.com, за да поискате възстановяване на сумата и да извършите връщане. Просто ни предоставете вашите данни и ние ще се погрижим за проблема ви незабавно.

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. Facebook is a trademark of Facebook, Inc

ВНИМАНИЕ: продуктите, препоръчани на тази страница, се продават в филиал, така че ние не сме нито производител, нито официален продавач на всеки отделен продукт, който можете да намерите на нашия сайт. Ето защо, за всякакви искания за възстановяване или други проблеми с продукти, поръчани през сайта, винаги се свържете с официалния дилър. Въпреки това, ние ще бъдем на разположение да ви помогнем и подкрепим.